Спільний перегляд серіалу "Чорнобиль"

Спільний перегляд серіалу "Чорнобиль"

Всі анонси від: Медіа-криївка

А ви уже бачили один із найбільш рейтенгових серіалів «Чорнобиль», про який сьогодні говорить увесь світ і який відтворює події української історії?

Пропонуємо подивитися цей серіал в затишному місці - «MediaКриївка».
Окрім емоцій від перегляду найбільш успішної екранізації чорнобильської трагедії, ви зможете поспілкуватись із активними жителями міста й посмакувати запашної кави.

Отож, для перегляду серіалу зустрічаємось 13 червня ми переглянемо наступні ІІІ та IV серії. Дивитись цю легендарну стрічку із нами буде Чарторинський Володимир Юрійович – учасник ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС 1986 році, полковник медичної служби.

Окрім спільного перегляду, Володимир Юрійович поспілкується із відвідувачами заходу та поділиться своїми унікальними розповідями про ліквідацію на ЧАЕС.

 Чекаємо вас за адресою вул. І.Франка, 7а (напроти кінопалацу Франка). Вхід вільний!

Коротка довідка : серіал «Чорнобиль» – серіал від американського кабельного каналу HBO, що спричинив справжній фурор у всьому світі. Він дозволив зблизька подивитись на найбільшу ядерну катастрофу на Чорнобильській АЕС 26 квітня 1986 року.
Над кіновиробництвом серіалу працював американський телеканал HBO, на якому виходить відомий серіал "Гра престолів".
Головний сценарист "Чорнобиля" Креіґ Мейзін стверджує, що це історія не про катастрофу, а про ціну брехні. Йому довелось кілька років вивчати архівні матеріали, читати книжки, їздити у Прип'ять та спілкуватися з ліквідаторами, аби з-поміж нашарувань вигаданих версій якомога ближче підійти до правди.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення