"Спортивна зима під час карантину": запрошують до участі у відеоконкурсі

"Спортивна зима під час карантину": запрошують до участі у відеоконкурсі

Всі анонси від: Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

Якщо ви любите займатися спортом, тоді ця ідея вас точно зацікавить: до 25 лютого 2021 року на Тернопіллі триватиме обласний відеоконкурс “Спортивна зима під час карантину".

Усі надіслані відеоролики на відеоконкурс мають відображати активний спосіб життя людей від молодшого до старшого віку, як на свіжому повітрі так і у спортзалах. У відеоконкурсі, (без вікових обмежень), можуть взяти усі бажаючі.

Відеоролики надсилати за електронною адресою: [email protected] та через месенджер на Фейсбук сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” www.facebook.com/tr.sport.for.all/

Усі відеоролики, які подаються на Відеоконкурс, мають бути авторськими. У Відеоконкурсі бере участь один відеоролик одного автора. Відеоролики, які надсилаються на Відеоконкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

– файл у форматі MP4 (тривалість якого не перевищує 120 секунд);

– колаж та комп'ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва робіт повинна мати такий вигляд: Ім'я, Прізвище, вулиця, населений пункт, район, контактний номер телефону (автора).

(Наприклад: Руслан Бойко, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Бережанський район, тел. 0595236511).

Роботи будуть опубліковані у соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх". Результати Відеоконкурсу будуть розміщені 01 березня 2020 року в соціальні мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА oblsport.te.ua/ та фейсбук Всеукраїнського центру Фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Переможці та призери обласного відеоконкурсу “Спортивна зима” під час карантину будуть відзначені медалями відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, автори та учасники першої двадцятки найпопулярніших відео будуть також нагороджені сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення