Студія "Квартал-95" у Тернополі

Студія "Квартал-95" у Тернополі

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Увага! Виставу СКАСОВАНО!
Повернення грошей за куплені квитки буде проводитися в місцях покупки!!


► Щоб повернути кошти потрібно:

  • Скачайте форму за посиланням
  • Додайте копію документа, що посвідчує особу (паспорт, студентський квиток, посвідчення водія) 
  • Прикладіть оригінал купленого квитка і квитанцію або інше підтвердження оплати коштів за квиток;
  • Надішліть все це на [email protected]



Увага! Концерт перенесено з 5 червня на 24 жовтня!
Всі придбані квитки дійсні!


Студія «Квартал 95» запропонують глядачам принципово нову шоу-програму, присвячену весні... яка так і називається — «Весняна програма». Пройшла пора жартів, заточених під верховенство Зеленського, хай живе анархія! Артисти будуть як і раніше жартувати на улюблену політичну тему, але до актуальних персонажів з минулих програм приєднається нинішній президент, їх колишній начальник. 

Придбати квитки на концерт можна онлайн.

Вже з нового року свіжою програмою Студія «Квартал 95» радує своїх глядачів. Після тріумфальних гастролей в Америці і Австралії головні коміки країни готові смішити українців. Володимир Зеленський, Євген Кошовий, Юрій Крапов і все улюблені «кварталівці» скоро в твоєму місті. Нові образи, свіжі жарти, актуальні пародії, - все це в одному неповторному концерті.

Студія «Квартал 95» з нетерпінням чекає своїх глядачів!

Студія квартал 95 - це гумористичне шоу, в якому беруть участь акторський колектив Студії «Квартал 95». Гумор в "Вечірньому Кварталі" завжди свіжий і актуальний, гострий і точний. «Вечірній Квартал» - це інтерпретація подій, що відбуваються в суспільно-політичному житті країни через призму здорової іронії та сарказму. Багато хто вже звик дізнаватися новини саме з шоу «Вечірній Квартал». У шоу по-доброму і від душі сміються над політиками і спортсменами, музикантами і телезірками, причому найчастіше разом з ними ж. «Вечірній Квартал» давно б'є рекорди за телевізійними рейтингами, а вдячні глядачі, що забивають під зав'язку всі зали, де проходять концерти «Кварталу 95», називають хлопців "народними антидепресантами».
 

Концерт «Вечірній Квартал» в Тернополі відбудеться  24 жовтня 2020 р, 20:00, у палаці Культури Березіль

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення