Tember Blanche

Разом із весною у Тернопіль завітає київський інді-поп/фольк дует Tember Blanche. Концерт відбудеться 6 березня Na пошті, що на вул. Чорновола, 4. Квитки - 250 грн.

Tember Blanche — київський інді-поп/фольк дует, який народився на Подолі біля оглядового колеса. Саме там влітку 2019 Владислав Лагода та Олександра Ганапольська створили свій творчий (і не тільки) тандем.
Вони були вуличними музикантами, а дебютний сингл Хованки випустили за рік після знайомства. Пісня за 7 місяців набрала 100 тисяч органічних стрімів і посіла 19 місце серед топ-50 трендів України на Spotify.

Донедавна гурт вважав це неймовірним результатом як для синглу, у промоцію якого вкладено нуль коштів. Але 24 вересня у Tember Blanche вийшов п’ятий трек, — Вечорниці — що дозволив їм зібрати перший солд-аут та змінив уявлення дуету про віральність пісні в мережі.

З «Вечорницями» гурт отримав 1 місце в чарті Local Pulse Kyiv на Spotify, 13 місце серед топ-100 пісень в Україні за 2022 рік на Apple Music, а також — фіт з KALUSH.

 


 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення