Тернополяни дізнаються як за 10 євро відвідати 20 країн

Тернополяни дізнаються як за 10 євро відвідати 20 країн

Всі анонси від: Книгарня "Є"

Книгарня «Є» в рамках проекту «Мандри» запрошує на зустріч з Наталкою Доморословою «20 країн автостопом». Захід відбудеться у вівторок, 12 вересня. Початок - о 18.00. 
Наталка Доморослова народилася в Києві але вже 17 років мешкає у Чехії. Автостопом проїхала 20 країн Європи.
Займається вивченям культури добра, і аже написала про це 1100 історій. За час подорожей, змогла відчути, що таке місячна норма снігу в Україні, прожити без грошей в Норвегії та Швеції, проїхати 15 країн ÇŔ 10 євро та застопити багато різновидів машин, починаючи з смітєвозу аж ďî корабель.
Проект «Мандри» - це зустрічі та розмови про подорожі, історії, які відбувалися з мандрівниками особисто, перестороги та зауваження, якими вони діляться з іншими.
В рамках цього проекту лектори розповідають про різноманітні лайфхаки та дають поради, які можуть стати у нагоді як для бувалих мандрівників, так і початківців. Дешеві авіаквитки, перспективи та очікування від автостопу у різних країнах, цікаві «непопсові» маршрути кожного містечка та країни, та як їх пов'язати між собою, аби було не тільки цікаво, а й економно. Звичаї та традиції кожної країни та поради, на що першочергово звернути увагу. Перебування та помешкання - «Каучсерфінг» та інші види обміну. Усе та багато іншого охоплює проект «Мандри», що проводиться щомісяця в декількох містах мережі магазинів книгарні «Є» вже вподобали багато відвідувачів.

Вхід на захід безкоштовний.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення