ТОП-5 цікавих подій для дітей на вихідні 26-27 листопада

ТОП-5 цікавих подій для дітей на вихідні 26-27 листопада

На дворі похолодало і дітвора цілими днями засиджується дома. Як не прогавити вихідні які наступають на поріг? Moemisto підготувало добірку ТОП-5 найцікавіших подій на вихідні 26-27 листопада для тернопільських дітлахів.

Вистава "По щучому велінні" М.Кропивницького

27 листопада у Тернопільському обласному академічному обласному театрі ім.Т.Г.Шевченка дітям покажуть казку "По щучому велінню". М. Кропивницький надзвичайно талановитий драматург, який створив незабутні замальовки для дітей. Напевно кожен дорослий пам'ятає цю казку із дитинства, після неї з'явилася фраза - "по щучому велінню, по моєму хотінню".

 

Виготовлення ялинкових іграшок з мішковини

Наближається час конкурсу на найкращу ялинкову іграшку та оздоблення, який проводитися студією розвитку "Дитяча академія" та дитячою кімнатою "Казковий Вулик" в рамках проекту "Ялинка маленьких тернополян". Треба поспішати виготовляти різноманітні іграшки. Тому 26 листопада "Дитяча академія" запрошує діток на майстер-клас, щоб відкрити для себе ще один спосіб виготовлення ялинкових іграшок. Початок о 10:00.

 

Мультфільм "Супергерої"

26 та 27 листопада у Сінема Сіті покажуть цікавий американський мультфільм "Супергерої". Пора запасатись поп-корном та дивитись мультфільми. Сюжет анімації досить непередбачуватий, тому обовязково здивує діток.

 

Дитячий майстер-клас на кухні

26 листопада грузинський ресторан "Хінкальня" проводить майстер-клас з приготування хачапурі по-мегрельськи для маленьких кулінарів. Можливо і у вашої дитини є приховані таланти у приготуванні їжі? Запрошуються діти від 5 до 14 р. Початок о 12:00. Запис за тел.:067 302 8614

 

Виставка живих тропічних метеликів та інших комах

26-27 листопада у Тернопіль відбудеться київська виставка живих, тропічніх метеликів та інших комах.

Виставка сподобається як дітям так і дорослим. Багато позитивних емоцій та вражень. Метеликів та комах можна буде потримати на руках. Співробітники розгорнуто розповідають про тварин, тож виставка обіцяє бути неймовірно цікавою. Діє знижка на групові відвідування.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення