Тренінг "Кар'єра (план життя). Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Кар'єра (план життя). Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Модуль 1. Кар'єра (план життя)" відбудеться у концерт-холлі "Подоляни" 28 вересня. Початок - о 18.00. Участь: 400 грн.

Якщо говорити про те, що з себе представляє кар’єра чи план життя, то це те що іноді називають горизонт планування. Якщо у дитини запитати, ким вона хоче бути, то у неї горизонт планування становить 40-50 років.
У дорослої людини горизонт планування в кращому випадку до вихідних. Тому, коли у людини є своя кар’єра: вона розкладає план свого життя, балансує своїм життям за основними параметрами, враховує фізичні потреби (хобі, здоров’я, емоційні потреби).
Сьогодні кар’єра і план твоєму житті абсолютно необхідні. Тут мова йтиме про базові, структурні речі, але, мало того, люди зможуть і обов’язково будуть формулювати первинні кроки цього плану, щоб життя було цілісним та гармонійним.
Що таке школа менеджменту?
Наша школа підприємства, школа лідерства, школа незалежності – це школа багатих і успішних людей, які, в буквальному сенсі цього слова, беруть життя в свої руки, і, розглядаючи головний актив – час вчаться його вкладати й інвестувати таким чином, щоб бути творцями свого життя
Повний курс школи триває 5 занять (3 години в тиждень упродовж 5 тижнів).
Реєстрація для участі - http://ovitta.com.ua/event/modul-1-karera-plan-zhyttya/.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення