Тренінг особистісного розвитку "Зустріч з собою"

Тренінг особистісного розвитку "Зустріч з собою"

Всі анонси від: Ternopil HUB

Це буде незвичайний проект. 
Якщо ви прагнете більше розуміти себе та світ, бути вільними від суспільних рамок, творити своє життя таким, як хочеться саме вам, вміти вирішувати проблеми у спілкуванні та стосунках, жити яскраво та розвиватися - приходьте до нас. Буде цікаво та корисно. 

Це проект для чоловіків та жінок будь-якої професії, віку та соціального статусу, які хочуть творити кращим своє життя, отримувати більше задоволення, реалізовувати мрії та жити наповнено. 

Тренер - Світлана Гусаківська, кандидат психологічних наук, психотерапевт (спеціалізація "Психодрама", "Казкотерапія в гештальт-аналітичному підході", "Сімейна гештальт терапія"), психолог волонтерських програм, автор та ведуча тренінгів та майстер-класів особистісного й професійного розвитку, пошуку себе та сенсу життя, самореалізації й самоздійснення. 

Проект складається з 6 зустрічей, періодичністю 1 раз у тиждень, тривалістю 3 години. Кожна зустріч присвячена окремій темі, яка буде розглядатися згідно побажань учасників. Робота відбуватиметься у тренінговій формі.

Коли? Щовівторка о 18:30.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення