Тренінг "Персональна ефективність. Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Персональна ефективність. Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Модуль 2. Персональна ефективність, ріст та розвиток" відбудеться у концерт-холлі "Подоляни" 5 жовтня. Початок - о 18.00. Участь - 400 грн.

У цьому модулі мова йде про персональну ефективність, коли людина чітко розуміє, які маркери необхідні для того, щоб самому собі в кінці тижня або місяця віддати звіт щодо того, що зробив, до чого прийшов, наскільки відхилився від курсу, чи перевершив самого себе, наскільки йдеш за планом і за графіком.

Персональна ефективність, ріст і розвиток – коли людина знаходить глибоку внутрішню домовленість щодо вкладання свого часу як основного, наявного в неї ресурсу. В момент, коли людина починає відчувати свій час, вона починає ним володіти і перестає бути жебраком по типу мислення. А от питання в тому, чи стане вона багатою, то це і є базові навички, про які ми будемо говорити.

Наша школа підприємства, школа лідерства, школа незалежності – це школа багатих і успішних людей, які, в буквальному сенсі цього слова, беруть життя в свої руки, і, розглядаючи головний актив – час вчаться його вкладати й інвестувати таким чином, щоб бути творцями свого життя
Повний курс школи триває 5 занять (3 години в тиждень упродовж 5 тижнів).

Реєстрація для участі - http://ovitta.com.ua/event/modul-2-personalna-efektyvnist-shkola-pidpryemnytstva-mykoly-sapsana/.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення