Тренінг "Продажі. Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Продажі. Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Модуль 4. Продажі" відбудеться у концерт-холлі "Подоляни" 19 жовтня. Початок - о 18.00. Участь - 400 грн.

Зараз є величезна кількість бізнес-структур. Підприємництво в сучасному сенсі – це коли людина певним чином виявляє свої таланти, доводить їх до певного рівня, а потім монетизує. По суті справи, кожен з нас продає свої таланти, навички.
Тому в будь-якому випадку, будь-який організм, будь-який бізнес може функціонувати тільки тоді, коли люди можуть продавати, можуть пропонувати іншим людям можливість внести якісні зміни у своє життя. Тут дуже важливо розуміти, що продажі завжди реалізовувалася за схемою «попит породжує пропозицію». Але у наш час якісна пропозиція народжує попит.
Саме тому основа продажу це не "впарити", а з’ясувати, які завдання та потреби є у клієнта та задовольнити їх своїм якісним продуктом чи послугою. Це основи сучасного мезанізму продажу, без якого зараз не виживе ні одне підприємство, яке хоче рости і розвиватись.

Наша школа підприємства, школа лідерства, школа незалежності – це школа багатих і успішних людей, які, в буквальному сенсі цього слова, беруть життя в свої руки, і, розглядаючи головний актив – час вчаться його вкладати й інвестувати таким чином, щоб бути творцями свого життя
Повний курс школи триває 5 занять (3 години в тиждень упродовж 5 тижнів).
Реєстрація для участі - http://ovitta.com.ua/event/modul-4-prodazhi-shkola-pidpryemnytstva-mykoly-sapsana/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення