Тренінг "Управління. Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Управління. Школа менеджменту O.vitta"

Тренінг "Модуль 5. Управління" відбудеться у концерт-холлі "Подоляни" 26 жовтня. Початок - о 18.00. Участь - 400 грн.

Керуєте або ви, або керують вами. Тому, коли ви починаєте керувати своїм життям, управляти своєю поведінкою, управляти процесами навколо себе, то стаєте автором подій.
Базові, фундаментальні основи управління абсолютно необхідні, якщо людина все-таки припускає бути автором у своїй родині, автором своєї дружби, автором свого бізнесу, автором своїх відносин в колективі і т.д.
Хотілося б нагадати про те, що мета цього курсу – структурувати знання, зробити їх системними, отримає перші базові навички для тих людей, які навіть не думали, що таке бізнес.
Є багато людей, які кинулися в бізнес, наробили багато помилок, і було б дуже непогано, щоб вони діяли пізніше системно і правильно. Дуже важливо, щоб вони прийшли до людини, яка багаторазово ці бізнеси будувала.

Наша школа підприємства, школа лідерства, школа незалежності – це школа багатих і успішних людей, які, в буквальному сенсі цього слова, беруть життя в свої руки, і, розглядаючи головний актив – час вчаться його вкладати й інвестувати таким чином, щоб бути творцями свого життя
Повний курс школи триває 5 занять (3 години в тиждень упродовж 5 тижнів).
Реєстрація для участі - http://ovitta.com.ua/event/modul-5-upravlinnya-shkola-pidpryemnytstva-mykoly-sapsana/

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення