Тренінг "Жіноча майстерня"

Тренінг "Жіноча майстерня" створений для жінок, які хочуть розібратись у власному "Я" , налагодити стосунки з партнером та не тільки. Цей проект для тих, хто хоче поставити крапку в минулому, розібратись в теперішньому і зазирнути в майбутнє.

Цей тренінг для вас, якщо :
-ви в стосунках, які вас не задовільняють;
- ви вже давно не в стосунках;
-вам самотньо;
-ви не розумієте чого хочете;
-ви втомились від обставин, які вас оточуюють;
-ви хочете змінити своє життя;
-ви пройшли через розлучення ....

Тренінг "ЖІНОЧА МАЙСТЕРНЯ" складається з 7 занять, які відбуватимуться один раз в місяць. Робота буде відбуватись з використанням метафоричних асоціативних карт, арт-терапії, казкотерапії, технік НЛП. Ми розберемо усі життєві сценарії, які присутні у вашому житті. По завершенню курсу ви побачите себе НОВОЮ жінкою, в якої горять очі любов"ю до себе; жінку, яка привертає погляди; жінку, яка щаслива....
Ведучі тренінгу :

Марія Баландюк (м.Тернопіль) - сімейний психолог, психолог-консультант в методі позитивної психотерапії, Вісбаденська академія Позитивної Психотерапії майстер-курс,спеціаліст з використання проективних методик (метафоричних асоціативних карт), учасниця навчання на психотерапевта в напрямку символдрами , казкотерапевт, член асоціації ЕЕАТА, засновниця психологічної студії "Smille", ведуча жіночих тренінгів та семінарів.

Galina Manilich-Zhegrajj (м.Тернопіль,Чернівці) - метафоричний коуч, консультант з питань побудови щасливих стосунків між чоловіком і жінкою, сертифікована ведуча гри "Купідон", автор програми - "Від знайомства до заміжжя", "Гола ПРАВДА про чоловіків", власниця жіночого клубу "Жіноча криївочка", сертифікований НЛП практик, Спеціаліст по роботі з метафоричними асоціативними картами(МАК),учасниця навчання на психотерапевта в напрямку символдрами.

Орг внесок 450 грн за 1 день (1 раз в місяць).
Детальну інформацію ви можете отримати за телефонами :
+380978296792 - Тетяна
+380969930771 - Ірина

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення