Прем`єра. Мюзикл «Труфальдино із Бергамо»

Прем`єра. Мюзикл «Труфальдино із Бергамо»

Всі анонси від: Тернопільський театр ім. Т. Г. Шевченка

Мюзикл, що переносить в атмосферу Венеції доби Відродження з її духом масових гулянь, блиску костюмів і прикрас, посмішок вродливих жінок та сміливістю відчайдушних юнаків.

Відчуття краси миті – це те, за що комедія є вічно живою. «Маски ролі обирають, ти можеш стати навіть королем!» Чи злидарем, жінкою або чоловіком, слугою й переможцем одночасно. Неможливо можливим, якщо любов є релігія і рушійна сила вчинків. Зняти маску та не загубити себе серед тисяч інших  блазнів – непросте питання у зовні легковажній, повітрянії комедії.

Труффальдіно родом із Бергамо заплутає і без того непрості життєві перипетії двох головних пар закоханих – Беатріче та Флоріндо, Кларіче та Сільвіо, прислуговуючи одразу двом панам, й, кмітливо, сміючись, вивертається з пасток у які на кожному кроці потрапляє, знайшовши чарівну дівчину й для себе, улагодивши фінансові проблеми свої та чужі.

Усе з легкістю, гумором, пританцьовуючи та співаючи, змушуючи повірити, що життя й справді гра, гра благородна, красива, з щасливим фіналом.

Коментарі до події
Розклад
Отримуйте
регулярні оновлення