Гурт TVORCHI у Тернополі

TVORCHI їдуть у свій перший тур містами України Heart of Steel!

Всього місяць тому вони потужно представили Україну у Великій Британії на «Євробаченні», де заспівали про сталеві серця українців для 200 мільйонів телеглядачів, а сьогодні їдуть у свій перший тур містами України! TVORCHI називають головним відкриттям молодої української сцени, а їхні треки звучать як на масштабних фестивалях, так і на домашніх вечірках.

Кожен з чотирьох альбомів артистів займав перше місце головного музичного чарту України, а самі вони є володарями нагород «Гурт року», «Альбом року», «Концертне шоу року» за безпрецедентне шоу на Київському велотреку та інших. Номер TVORCHI на «Євробаченні» назвали найстильнішим на конкурсі цього року, а глядачі віддали їм почесне 4 місце серед усіх учасників шоу.

Артистам вдалося не тільки гідно представити країну, дати сотні інтерв’ю про війну в Україні усім світовим медіа, а й зібрати під час конкурсу більше 12 мільйонів гривень на купівлю інкубаторів, щоб серця недоношених малюків, які народжуються під час війни, билися. Виконання цієї місії TVORCHI планують продовжити у турі Україною.

Тур TVORCHI Heart of Steel - це подяка усім українцям за підтримку одне одного, сталеві волю і серця, за допомогою яких сьогодні кожен бореться на своєму місці. На концертах прозвучать усі хіти артистів, серед яких: «Не танцюю», «Believe», «Мова тіла», «Bonfire» та нові треки. Приходь насолодитися якісною українською музикою. Приходь на TVORCHI у своємі місті!

TVORCHI - музичний проект заснований на початку 2018 року в Україні двома хлопцями які закохані в звук та ритм. Андрій - саунд продюсер та Джефрі - лірик майстер.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення