У Бункермузі "Біла виставка" Насті Кулік і Дарії Текуч

У Бункермузі "Біла виставка" Насті Кулік і Дарії Текуч

Всі анонси від: Бункермуз

З 2 листопада у Бункермузі відкриють виставку Насті Кулік і Дарії Текуч.

Заповненість і порожнеча, біле та чорне. Початок всього, коли одне не відрізнялось від іншого, коли заповненість була порожньою, а білизна чорною. 

Усі роботи єдині за сенсом. Вони про пошук світла в собі та навколо; вони — спроба означити це світло, яке усвідомлюється в тиші й на контрасті з тінню.

Пошук свого призначення, свого місця під зірками та планетами, роздуми про свій шлях. Відчуття зв’язку всього зі всім, вплив одного на інше та присутність білого світла, яку ти здатний усвідомити. Світло наповнює та пронизує абсолютно все й завжди.

Коли ти чистий і відкритий, то зв’язок, із ким би він не був — мурахою, деревом чи Вчителем — це завжди зв’язок із Божественним, зі світлом. Прожити цей зв’язок на найглибшому рівні та зануритись у свою власну глибину людині допомагає момент творіння. Мистецтво — це шлях всередину.

У просторі галереї ми творимо зменшену модель Всесвіту. Є чорний і білий зал, і ми говоримо про світло і тінь.

Настя — людина ранкового сонця, природи і світла. Даша — людина міста, архітектури та сутінок. Наша виставка — те, що відбувається, коли зустрічаються ніби протилежності з однією лиш метою — пошук світла і любові в собі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення