У Тернополі пройде Fashion Days у стилі етно

У Тернополі пройде Fashion Days у стилі етно

Дні моди відбудуться у Тернополі 27 серпня о 19.00 на театральному майдані. Українські дизайнери представлять свої колекції у етностилі. Показ під Всеукраїнським гаслом «Народжені вільними» приурочений Дню міста та Дню Незалежності України. Вхід на Fashion Days вільний

Організатори зазначають: "Ми хочемо, щоб якнайбільше тернополян могли побачити колекції наших дизайнерів та отримати естетичне задоволення, - каже організатор Тернопільських днів моди Марія Гудима. - Адже одяг в етностилі – просто неймовірний.  Колекції в етностилі не виходять з моди. Такі речі можна придбати для себе та ще й лишити у спадок дітям. Під час модного показу продемонструють історію народного костюму від витоків до сучасності. - Ми співпрацюємо з обласним краєзнавчим музеєм, який готує колекцію одягу зі своїх фондів, - каже пані Гудима. - А також ми покажемо, як сучасні дизайнери втілюють у життя етностиль." 

На тернопільських днях моди свої колекці представлять:  мистецтвознавець, етнограф, художник Олександра Теліженко з Києва, Юлія Магдич з Києва, Анастасія Василик – «Студія Чичері» зі Львова, Елла Ковтун з Києва, студія «Етно-шик», Лілія Братусь з Києва. Також можна буде побачити колекції від студентів Галицького коледжу, тернопільських дизайнерів Ірини Цісецької, Оксани Чмиленко. Окрім модного показу глядачів чекає і невелика концертна програма – на сцені виступатимуть Олеся Киричук, Оксана Муха та інші. Програма Тернопільських днів моди розрахована до двох годин. На Театральному майдані облаштують подіум, поставлять стільці для глядачів. Також тут буде фотозона, а після показу можна буде поспілкуватися з дизайнерами.
 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення