Урочиста імпреза з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Урочиста імпреза з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек

Тернопільська обласна бібліотека для молоді запрошує на урочисту імпрезу з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек та 35-річчя з часу створення 24 вересня. Початок - о 15.00.

Цьогоріч Всеукраїнський день бібліотек, який святкується 30 вересня є особливим для Тернопільської обласної бібліотеки для молоді. Адже він поєднує у собі не тільки професійне свято хранителів мудрості та знань, а й 35-літній ювілей з часу заснування бібліотеки. Урочиста імпреза, відбудеться за участю колективу та ветеранів бібліотеки, влади, партнерів і меценатів.  У ході святкування на всіх присутніх чекатимуть приємні несподіванки та сюрпризи.

Для довідки:

Тернопільська обласна бібліотека для молоді створена 16 лютого 1980 року, а у вересні того ж року гостинно відчинила свої двері для користувачів. Вона поповнила мережу юнацьких бібліотек України, початок функціонування яких припадає на середину 70-х років ХХ століття.
Сьогодні бібліотека оснащена сучасною технікою. До послуг користувачів комп’ютери, нетбуки, іPadи, аудіо- та електронні книги, wi–fi–зона.
Книгозбірня щороку обслуговує більше 15 тис. користувачів, серед яких: учні, студенти, вчителі, науковці, краєзнавці, робітники, особи з обмеженими можливостями, спеціалісти, які відповідають за освітньо-виховну роботу з молоддю та інші.
За час існування бібліотека перетворилася на потужний культурно-освітній, науково-інформаційний, методичний, краєзнавчий та дозвіллєвий центр Тернополя та області, втілила в життя багато міжнародних і вітчизняних проектів, які сприяють розвитку громади та об’єднують сучасне молоде покоління.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення