Веселі канікули з Богом

З 17 до 28 червня при Архикатедральному Соборі НЗПБ відбудеться літній дитячий катехитичний табір: «Веселі Канікули з Богом». До участі в цьому денному припарафіяльному таборі є запрошені всі діти від 8 до 15 років, програма табору триватиме з 10 до 17 години.

Особлива, трьохгодинна програма буде для дітей 6-7 років, і триватиме вона з 10 до 13 години.
Програма табору передбачає участь в Божественній Літургії, молитву, катехитичні науки, спортивні ігри, квести, співи, танці, майстер-класи, та багато інших цікавих ініціатив.
Завданням табору є допомогти батькам з користю та в здоровій атмосфері організувати «дозвілля в радості і без гріха» для їхніх дітей.
Участь в таборі є безкоштовною, а реєстрація відбувається безпосередньо в перший день табору. Батьки мають подбати щоб їхня дитина була забезпечена перекускою на обід, водою, а також мала головний убір.

В рамках року сім‘ї проголошеного Всеукраїнською Радою Церков і Релігійних Організацій, темою цьогорічного табору буде гасло: «У пошуках Маленького Принца». Така тематика покликана допомогти глибше призадуматися на цінністю життя, його красі, покликання в житті, а також сімейно-родинними цінностями.

Табір проводитимуть священнослужителі нашого храму та спільнота аніматорів, що пройшли спеціалізований вишкіл на ШХА.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення