"Відлуння минулого"

"Відлуння минулого"

На показ фільму "Відлуння минулого" в межах акції "Фільми про митців. Як це відбувалось" запрошує "Бункермуз" 2 квітня. Початок - о 19.00. Вхід - вільний.

Щочетверга поринатимемо у життя відомих людей мистецтва, переглядаючи документальні та художні фільми про них, кажуть у "Бункермузі". Можливо, вони вас надихнуть, можливо, їх приклад буде спонукати вас рухатись вперед. Ці люди були неоднозначними, часом скандальними, люди революційних і новаторських ідей та свіжого погляду, який вони відстоювали не дивлячись на перешкоди і нерозуміння. і безумовно їх талант і особистість змінили наш світ.

У 1922-му році до Мадриду приїздить 18-літній Сальвадор Далі. Столиця Іспанії того часу стає місцям, яке притягує найяскравіших молодих особистостей. Далі, талановитий, захоплений живописом, має намір стати великим художником. В університеті він знайомиться з уже визнаним поетом Федеріко Гарсія Лорка і з режисером Луїсом Бунюелем. Молоді люди стають лідерами іспанської творчої інтелігенції, і їх міжособистісні відносини кардинально змінюються. Фільм про молодих талановитих людей, про те, як формувались їхні особистості, про взаємодію глибинних внутрінніх світів. І про те, чого ти не зможеш забути усе життя, ким би ти не став і як би не склалось твоє життя.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення