Виставка "Голод" Богдана Сокура

Виставка "Голод" Богдана Сокура

Всі анонси від: Галерея Бункермуз

З 4-18 квітня галерея Бункермуз запрошує відвідати виставку Богдана Сокура "Голод" .Ці роботи присвячені різноманітним аспектам людських взаємовідносин.
Черпаючи натхнення з власного досвіду і роздумів, я переношу його на полотна з характерною саморефлексією. Разом із тим, зберігаючи помітну дистанція, котра дає можливість самостійного осмислення робіт.
Невеликі, але яскраві та експресивні картини, на перший погляд, є прямолінійними, однак при уважнішому спогляданні в них можна виявити свого роду «шифр», що складається з символів, метафор і посилань до масової культури.
Тут видимість іронії поступається місцем більш глибокому погляду на речі. Я підіймаю теми любові, презирства, самотності, швидкоплинності часу та ворожості навколишнього світу, проте при цьому не змушую приймати мої трактування.

Богдан Сокур:  Я займаюсь серією експресивних робіт, розробляючи той світ, який почався з серії “Голод” (або ж Fine game of nul).
Це роботи з сюжетами, що вирвані з контексту, де зображені моменти життя або роздуми з приводу абсолютно різних речей (Заратустра, алкоголь, капіталізм і т. д).
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення