Виставка художніх робіт жіночого мистецького гурту "Палітра"

Виставка художніх робіт жіночого мистецького гурту "Палітра"

Всі анонси від: Тернопільська обласна бібліотека для молоді

Відкриття виставки художніх робіт жіночого мистецького гурту "Палітра" буде у Тернопільській обласній бібліотеці для молоді 12 квітня о 15.00.

Тернополяни побачать 32 картини у різних жанрах і техніках виконання.

Художні твори "Палітри" – ніжні та романтичні, яскраві і неповторні, бо створені тендітними жіночими руками учасниць гурту, розповідають у бібліотеці. - Кожна з художниць має власний стиль у мистецтві, улюблені мотиви зображення, використовує свої матеріали та техніки виконання.

Виставка триватиме до кінця квітня.

Жіночий мистецький гурт "Палітра" створений у вересні 2003 року у м. Кременець за ініціативи Тетяни Балбус. До першого складу увійшло п’ять кременецьких художниць: Олександра Панфілова, Анна Мацега, Зоя Мацишина, Наталія Білецька і Тетяна Балбус. Згодом до гурту приєдналися молоді талановиті художниці. Перша виставка творчих робіт гурту відбулась у залі Кременецького краєзнавчого
музею у грудні 2003 року, де щороку учасниці  представляють свої нові роботи. Художниці неодноразово брали участь у міжнародних українсько-польських пленерах, фестивалях, конкурсах, в обласних, всеукраїнських і міжнародних виставках (Кременець, Збараж, Тернопіль, Краків).

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення