Виставка Міхала Пєтшака - Об'єкти

Виставка Міхала Пєтшака - Об'єкти

Запрошуємо на відкриття виставки польського митця – Міхала Пєтшака [фотографія/мультимедіа]. Переглянути роботи можна у "Бункермузі" з 25 січня по 14 лютого

Головні теми експозиції — час і простір, їх взаємодія. Це своєрідне балансування між статичним і рухомим зображенням.

Довідка: Міхал Пєтшак народився 1977 р. у Бистшиці-Клодзькій (Польща). Мешкає і працює у Вроцлаві. Закінчив факультет Графічного Мистецтва і Медіа Мистецтва в Академія образотворчих мистецтв ім. Євгеніуша Гепперта у Вроцлаві, Вища Студія Фотографії в Єленій Ґурі і факультет Архітектури в Вроцлавському технологічному університеті. Докторант в напрямку Медіа Мистецтва АОМ в Вроцлаві. Автор багатьох виставок індивідуальних та групових. Його твори знаходяться в колекції Національного Музею у Вроцлаві. Член Союзу Польських Фотохудожників. Займається архітектурними проектами і викладацькою діяльністю.

Він творчо проявляє себе головним чином за допомогою фотографії та відео, використовуючи ці медіа інструменти, як засоби реалізації власних концептуальних намірів. За його словами, фотографія не показує реальності, фотографія створює її. У своїх роботах він порушує проблеми особистості у широкому соціологічному та міському контексті. Він протиставляє його міському пейзажу, який не просто зводиться до пластичної форми ідеалізованих уявлень архітектури. Його концептуальні припущення є глибокими у формі образу, залишаючись в гармонії з ним. Фінальна робота побудована багаторівнево, приймаючи форму поліптичних об'єктів, що складаються з начебто цілісних фотографічних кадрів, які поєднуються з рухомим зображенням. І хоча відправною точкою завжди є фотографія, врешті-решт в внаслідок творчої рівноваги вона стає одним цілим з відео анімацією.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення