Виставка молодого київського художника "Назовні те, що позаду"

Виставка молодого київського художника "Назовні те, що позаду"

Всі анонси від: Бункермуз, ресторан-бар, галерея

Відкриття нової виставки «Назовні те, що позаду» молодого київського художника Пилипа Ніколаєва покаже кожному тернополянину, як деталі можуть бути важливішими за цілісність, а тіні другого плану цікавіші за перший.

Як же сам Пилип Ніколаєв коментує свою виставку: « Є такий монументальний принцип рішення площини, коли простір «вивертають», і перший план стає другорядним, а вагомості набуває символ, деталь чи взагалі формальна пляма. У цьому проекті це можна застосувати не тільки до простору, а й до іншого виміру - часу.Можна сказати, це певна ретроспектива, різні періоди, різна техніка, різні думки, а іноді взагалі їхня відсутність. Насправді ми бачимо вже те, чого не існує. Це позаду, а для мене це вже відбулось, залишилася тільки проекція, контур, зображення, яке впливає або ні. Найважливіше і головне стається до схеми, плану, ескізу, взагалі до того, як на форматі полотна щось матеріалізувалося.»

Виставка діятиме з 12 серпня до 1 вересня у Бункермузі. 

Декілька слів про митця 

25-річний Пилип Ніколаєв вивчав живопис у художній школі ім. Т. Г. Шевченка. У 2010 році вступив до Національної академії образотворчих мистецтв і архітектури на факультет живопису.  На його рахунку вже 8 виставок в Україні. 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення