Виставка Сергія Прудька "Ноезис"

Виставка Сергія Прудька "Ноезис"

Всі анонси від: Бункермуз, ресторан-бар, галерея

Виставку молодого художника Сергія Прудька відкривають у галереї "Бункермуз" у вівторок, 3 травня. Початок - о 19.00. Вхід - вільний.

— Ноезис — це реальна складова переживання свідомості, переживання та досвід взяті як такі, не пов'язані з повсякденною реальністю. Це те, що залишилося б, якби би не було буття — а тільки свідомість, враження від образу, - розповідає Сергій Прудько.

За переживаннями свідомості нічого б не існувало ні в часі, ні в просторі, зникли б реальні абриси предметів та образів. Залишилася б тільки деяка подібність сну, в якому образи значать тільки те, чим вони є. Це конкретна сутність емоційного переживання та враження від об'єкту, сама думка, яка насичується емоційними враженнями свідомості, одухотворяється та наділяється змістом.

Сергій Прудько народився в Дніпропетровську. Закінчив місцевий художній коледж. Нині вивчає монументальний живопис у Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури у Києві. Брав участь у республіканських виставках, представляв персональні виставки у Львові.

Виставка триватиме до 13 травня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення