Виставка Ярослава Леонець "Відблиск"

Виставка Ярослава Леонець "Відблиск"

Всі анонси від: Галерея "Бункермуз"

Галерея "Бункермуз" запрошує на виставку живопису молодого художника Ярослава Леонця. Відкриття – 24 жовтня (четвер) о 19:00.

"З дитинства я відчував потребу виражати свої відчуття не вербально. Адже використовуючи слова, жести чи міміку, я не міг би повністю передати переживання від спостережень за тим, що навколо.
Я проводив багато часу наодинці із власними думками. Це змусило мене шукати те, за допомогою чого я міг би комунікувати з оточуючим світом, розповідаючи про своє суб’єктивне бачення.
Через різні художні образи візуального мистецтва я поступово зрозумів, як розкривати й передавати те, що відчуваю по-справжньому. Мене завжди надихав пошук нових форм спілкування зі світом. Так моє дитяче дослідження переросло у справу життя."

Ярослав Льонець працює у таких стилях: реалізм, імпресіонізм та експресіонізм. Предмет творчості — людина й природа. Улюблені жанри: пейзаж, жанрова картина і портрет. У своїй творчості прагне передати красу природи та її взаємодію з людиною. Переважно створює живописні та графічні роботи, а також скульптуру. Експериментує з пошуком нових форм, методів, стилів.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення