Виставка живопису Миколи Мельника

Відкриття виставки живописних полотен Миколи Мельника буде в обласній бібліотеці для молоді 18 лютого. Початок - о 15.00. Вхід - вільний.

У своїй  творчості  художник приділяє увагу трьом видам живопису: пейзаж, натюрморт і портрет. На виставці представлені роботи, з мальовничими краєвидами України: Тернопілля, Буковини, Карпат. Картини приваблюють реалістичністю, вдало підібраною гаммою кольорів та позитивним баченням світу, розповідають у бібліотеці.

Переглянути живописні роботи Миколи Мельника можна буде впродовж лютого-березня у картинній галереї "Мистецька палітра" Тернопільської обласної бібліотеки для молоді.

Для довідки:

Микола Мельник народився 4 травня 1938 року в селі Поляна Хотинського району Чернівецької області. Із 1967 року живе у Тернополі. Творча біографія художника багата на виставкову діяльність. Він учасник численних обласних, зональних і всеукраїнських виставок. Автор персональних виставок акварелей, живопису та графіки у Тернополі, Кам’янці-Подільському, Хотині, Чернівцях та у рідному селі Поляна.
Багато творів художника у приватних колекціях США, Польщі, Німеччини, Словаччини, Казахстану, а також в музеях м. Чернівці, м. Кам’янець-Подільський, м. Тернопіль.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення