Виставка живопису "Збудливість - Провідність"

Виставка живопису "Збудливість - Провідність"

Виставка "Збудливість - Провідність" стартує у тернопільській галереї "Бункермуз" 8 травня. Початок - о 19.00. Вхід - вільний.
Картини та фотороботи представлять київські мисткині Альона Токовенко, Тетяна Кашкарова, Олена Хом’якова та Ельміра Сідяк.
Ідею експозиції можна сформулювати як погляд усередину:
- Світ довкола не дає відпочинку, стрімкий рух трансформує сутність, загострює увагу. Зовнішні та внутрішні процеси пульсують та змушують швидше ідентифікувати своє єство. Звернення до витоків фізіологічної структури, до матерії всесвіту дає можливість знайти відповіді на глибинні питання, — пояснює Тетяна Кашкарова.
Кожна з репрезентованих робіт так чи інакше розкриватиме загальну ідею. Альона Токовенко у своїх полотнах дає змогу торкнутися та поміркувати про іншу сторону тілесності. Тетяна Кашкарова представить роботи серії "Анабіоз-Війна-Цвітіння", в яких рефлексує на тему залежності людини від вбивства. Олена Хом’якова розробляє та досліджує ідею переходу, граничного мітичного стану між однієї віхою буття та іншою. Вона покаже проект «Горизонт подій». Ельміра Сідяк привезе серії "Тіло нації" та "Колекція". Фотопроекти мисткині — спроба порозумітися зі світом, котрий часто-густо формує гендерні стереотипи суджень, а також бажання показати жінку під дещо іншим кутом зору.
Триватиме виставка до 21 травня.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення