Виступ Національного балету Грузії "Арсіані"

Виступ Національного балету Грузії "Арсіані"

Всі анонси від: Палац культури "Березіль"

Державний Академічний Ансамбль Пісні та Танцю "АРСІАНІ" (Республіка Аджарія, м. Батумі) має дуже багату та глибоку ісотрію. Заснований майже століття тому, в 1921 році, він є другим по віку ансамблем після "Ерісіоні", однак першим серед регіонів Грузії, якому присвоїли статус Академічного.

В м. Батумі на честь ансамбля відкрито музей, встановлено зірку, а також створений документальний фільм про історію колективу, що свідчить про його про високий статус.

В репертуарі Ансамблю присутні пісенні та танцювальні образи фольклору зі всіх регіонів Грузії.

В складі ансамблю - професійні танцюристи, музиканти та співаки в кількості 43 чоловіки. Високохудожні сценічні костюми та реквізит, майстерність виконання фольклорного танцю та пісень, вміння на мові пластики донести до глядачів свою енергетику викликають у глядачів захват та незабутнє емоційне враження, в чому і заключається серет успіху Ансамблю.

За все своє творче життя Ансамбль з успіхом гастролює багатьма країнами світу: Італія, Данія, Німеччина, Бельгія, Франція, Іспанія, Польща, Болгарія, Іран, Турція, Єгипт, Кіпр, Сірія, Судан, а також Білорусь, Молдова, Латвія, Литва , Естонія, Казахстан, Росія.

19 жовтня колектив відвідає Файне Місто Тернопіль та дасть концерт в ПК "Березіль" о 19.00

Квитки в касах ПК "Березіль" та ЦУМ (відділ Коніка). Від 120 грн.

Довідки за тел: 073-015-12-84

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення