Wedding Festival

Wedding Festival

Весільна виставка Wedding Festival проходитиме у ТЦ "Південний" упродовж двох днів 14 та 15 березня. Старт - о 10.00. Вхід - 30 грн.

Презентації, виступи артистів, шоу-руми, майстер-класи в режимі нон-стоп на двох сценах – це тільки маленька частинка того, чим організатори обіцяють потішити присутніх.
На виставці можна ознайомитися з найкращими професіоналами весільної індустрії: фотографами, відеографами, флористами, декораторами, виробниками весільного вбрання, перукарями, візажистами, весільними агентствами та ресторанами, подивитись їхні роботи наживо, задати свої запитання, а також обрати тих людей, що зможуть втілити їхні уявлення про ідеальне весілля в реальність.
Наречені, що ще не визначились із бенкетним залом, отримають унікальну можливість в одному місці подивитись віртуальні тури ресторанів Львова, поспілкуватися з адміністраторами, ознайомитись із цінами та меню.
- Ви зможете безкоштовно посмакувати дегустаційними солодощами та вином, спробувати свої сили у виготовленні паперових аксесуарів для фотосесії або помпонів, подивитись наживо, як виглядає розважальна програма, яку пропонують цього року на весілля, взяти участь в розіграшах та отримати цінні подарунки, а також скористатись спеціальними пропозиціями, які ми та наші партнери готують лише для учасників виставки, - додають організатори події.

 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення