Я все ще бачу тебе

 Через незрозумілу апокаліптичну подію на Землі зруйнувалися всі межі між нашим світом і світом, де існують так звані "залишки" – душі померлих людей. Цей катаклізм забрав мільйони життів, але тепер на нашій планеті живуть і ці примари. 9 років нічого не заважало нам усім співіснувати у мирі, але колись це повинно було скінчитися. Старшокласниця Вероніка, яку друзі називають просто Роні, отримала жахливе повідомлення з іншого світу. Боячись за своє життя, дівчина попросила про допомогу в цій дивній справі свого загадкового однокласника Кірка. Як виявилося, на контакт із Роні вийшов залишок, який колись був убивцею. І він усе ще жадає крові.

Режисером фільму став Скотт Спір. Він раніше займався проектами "Крок уперед 4" (2012), "Статус: Оновлений", "Опівнічне сонце" (обидва 2018).

У картині зіграли: Белла Торн ("Змішані" (2014), "Простушка" (2015)), Дермот Малруні ("Життя в забутті" (1994), "Про Шмідта" (2002), "Гріффін та Фенікс: На краю щастя" (2006)), Річард Хермон ("Учитель року" (2003), "Вік Адалін" (2015)).

Реліз стрічки відбудеться 27 вересня 2018 року на екранах Італії.


Рейтинг:4.33

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення