Як позбутися негативного впливу дитячих образ на доросле життя

Як позбутися негативного впливу дитячих образ на доросле життя

Всі анонси від: Best Mama club

Часто наші проблеми і негаразди в дорослому житті мають коріння з дитинства. Ми можемо навіть не здогуватись про це, але пережиті, а точніше не прожиті в повній мірі почуття не мають терміну давності.

Неприємні ситуації з дитинства можуть існувати в пам’яті давно дорослої людини протягом багатьох років і заважати жити повноцінним, успішним життям, постійно повертаючи свідомо чи підсвідомо до травмуючого досвіду.

Дитиною образи сприймаються перш за все як несправедливість по відношенню до неї з боку батьків, яку не можливо було ні виправити, ні в повній мірі відреагувати.

Як правило, негативні емоції, що супроводжують цей досвід нікуди не діваються - саме з них формуються негативні життєві установки, переконання у власній неспроможності, беззахистності чи навіть меншовартості.

Дитяча образа вже в дорослому віці претворюється на гірке почуття, що без перебільшення руйнує душу.

Саме тому так важливо вміти відпускати старі образи і залишати їх в минулому, там, де їм і місце.

Як дозволити собі жити повноцінним, успішним життям, переживши і відпустивши дитячі образи, поговоримо на моєму майстер-класі

"Як позбутись негативного впливу дитячих образ на доросле життя"

Спікер:
Сімейний психолог Наталія Гаєвська - психолог, психотерапевт по напрямку сімейна системна психотерапія і когнітивно-терапія, кандидат психологічних наук

Вартість заходу: 150 грн
Реєстрація на вайбер: 097 226 50 23

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення