Ювілейний концерт ManSound

Ювілейний концерт ManSound

Великий ювілейний концерт гурту буде у тернопільському драмтеатрі 27 листопада. Початок - о 19.00. Квитки - 100-260 грн.

ManSound називають справжнім вокальним оркестром. Адже це шість унікальних голосів: тенори Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Романський, Сергій Харченко, баритон Вячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов. І вони разом на сцені вже 20 років.

"Великий" ювілейний концерт – це унікальна колекція вже "фірмових" і абсолютно нових композицій, - розповідають організатори. - До грандіозного шоу приєдналися "зіркові" колеги, які виконають свої хіти разом з групою Mansound в стилі а-капела. Ювілейний концерт порадує всіх любителів класики, джазу, народних пісень та популярної музики, адже шестеро вокалістів замінюють на сцені цілий оркестр!

У репертуарі ManSound: аранжування кращої музики в різних стилях і жанрах, від Баха до Стіві Вандера, від українських народних пісень і знаменитих "спірічуелс" до джазових стандартів. А Гімн України у виконанні цього колективу звучить просто фантастично.

До речі, ManSound зривав оплески на понад 70 фестивалях, а кожну платівку гурту номінували на найпрестижнішу а-капельну премію Contempporary a cappella Recording Awards.

Квитки - у касі драмтеатру та на kasa.in.ua.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення