Ювілейний концерт "ТІК"

Ювілейний концерт "ТІК"

Концерт туру "Люби ти Україну" відбудеться на тернопільському стадіоні 23 травня. Початок - о 19.00. Квитки: 80-160 грн.

Брати та сестри, дорогі українці й гарненькі україночки, а також весь приїжджий люд, який любить гарну музику і душевну пісню! - кажуть музиканти. - Гурт "ТІК" починає добре і хороше діло - свій ювілейний тур по всій Україні "Люби ти Україну".
Цьогоріч "Тверезість і Культура" святкують свої перші 10 років пісенної творчості. "ТІК" - гурт, який творить пісні і музику, які з роками, як смачне вино, стають ще милішими, зрозумілішими, ріднішими. З нагоди ювілею музиканти даруватимуть щирі посмішки та відкриті серця. Титулом туру стала пісня "Люби ти Україну", яка встигла сподобатись всім українцям, стала символом і набула особливого значення для кожного.
- Кожною піснею, кожною нотою - ми весь цей час зізнавалися в коханні до України, - каже лідер гурту Віктор Бронюк. - Зараз потрібно робити, все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж робимо те, що у нас виходить найкраще - співаємо на славу цьому народу, на славу усій Україні.
Цей тур буде найбільшим для гурту, він стартував 1 лютого у Київському Палаці спорту, охопить 33 міста України і завершиться 10 червня в славному, теплому та справжньому Тіковому місті - Вінниці.

Квитки можна придбати у ЦУМі (відділ Konica) та на gastroli.ua.

Коментарі до події (1)
  • Анонім 06 Травня

    в Измаиле группа будет?
Отримуйте
регулярні оновлення