Замовити експертну оцінку квартири, будинковолодіння онлайн

Замовити експертну оцінку квартири, будинковолодіння онлайн

На виготовлення експертної оцінки нерухомості може знадобитися від 1 до 14 днів. Все залежить від складності об'єкту, трудомісткості і фактичних витрат часу. Порядок послуги:

  1. Укладення договору.
  2. Оплата за чинним тарифом.
  3. Надання доступу до об'єкту.

 

Замовити експертну оцінку квартири, будинковолодіння онлайн

 

Експертна оцінка Тернопіль виконується в максимально короткі терміни. Він визначається індивідуально в залежності від складності виконання робіт. Для термінового виконання послуг у нас завжди є спеціально зарезервований час. Можливість найшвидшої термінової оцінки може становити 1 день. Який термін дії звіту про оцінку майна повинен знати кожний, хто замовляє його виготовлення. Термін дії звіту про експертну грошову оцінку для нотаріуса не більше 6 місяців. Він починається від дати оцінки. Це стосується звітів для проведення операцій купівлі-продажу, оформлення дарування. Оцінювач обов'язково вказує термін в кожному своєму звіті. Звіт з оцінки квартири Тернопіль для угоди продажу складає не більше 6 місяців.

Експертна оцінка Тернопіль - складний, поетапний процес. До нього входять такі основні стадії:

  1. визначення завдання;
  2. підписання договору на оцінку;
  3. огляд об'єкта;
  4. оцінка вартості права користування;
  5. оцінка вартості поліпшень;
  6. узгодження результатів;
  7. складання та підписання звіту.

 

Юристи тернопільського БТІ - дають корисні поради, щодо виготовлення екпертної оцінки на нерухомість

 

Наше бюро завжди на зв'язку. У будь-який момент ви можете під'їхати в наш офіс, зателефонувати або написати по електронній почті, замовити послуги  онлайн способом. БТІ Тернопіль спеціалізується на наданні будь-яких послуг з експертної оцінки нерухомості. Документи, необхідні для оцінки нерухомості при переоформленні квартири (копії):

  • правовстановлююча документація;
  • техпаспорт;
  • паспорт власника;
  • ІПН власника.

Незважаючи на величезну кількість компаній і фірм, що надають ті ж послуги, ми рекомендуємо замовити експертну оцінку в Тернополі саме в нашому бюро. Так як ми володіємо вагомими перевагами:

  1. тривалий стаж;
  2. наявність сертифікованих професіоналів, які відмінно знаються у будь-яких послугах з проведення оцінки;
  3. індивідуально співпрацюємо з кожним замовником.

Згідно з останніми змінами, оцінку проводять з виїздом до об'єкта, якщо мета проведення - угода з продажу, оформлення дарування і спадщини. Експертну оцінку вартості нерухомості проводять також при відчуженні, оренді, заставі, судових розглядах, страхуванні майна.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення