"ЗІРА" та шотландський вечір

"ЗІРА" та шотландський вечір

Одразу дві унікальні вечірки чекають тернополян цими вихідними. У п'ятницю, 21 серпня, у "Бункермуз" виступатиме одеська формація "ЗІРА". Початок - концерту о 20.00. А у суботу, 22 серпня, там же буде шотландський вечір під акомпонемент волинок. Початок - о 21.00. Вхід на обидві вечірки - вільний.

Одеська колаборація "ЗІРА" грає унікальну музику, і тернополяни вже мали можливість насолодитись творчістю дуету на концерті у "Козі". Назва колективу - це абревіатура - і вона співзвучна з назвою східних прянощів "зіра" - що повністю відповідає творчості музикантів. Хлопці грають на різних інструментах: уд, ситара, етнічні флейти, перкусія, класична гітара.
- Музика "ЗІРИ" - це завжди вихід за рамки буденності, - розповідають організатори. - Це переосмислення і експеримент, казкова мандрівка і виклик стереотипам цього світу. Це мікс східних мотивів, балканських ритмів, слов’янської співучості, року та середньовічної музики, мінімалізму і посткласики.

У суботу - завітайте на шотландський вечір у компанії справжніх волинщиків. Буде майстер-клас по грі на рідкісних інструментах, буде нагода послухати цікаве від майстра, який їх виготовляє. При бажанні можна буде зробити собі інструмент самому, або купити вже готовий - різних видів волинки, гуслі, флейти та ліри.
Після виступів - з 23.00 - запальні вечірки.
Резерв столів та інформація за телефоном 098-295-14-66.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення