Вечір з Яніною Соколовою

Вечір з Яніною Соколовою

Яніна Соколова вирушає у тур містами України зі своєю програмою «Вечір з Яніною Соколовою». 13-го березня Яніна завітає до Тернополя. Не пропусти зустріч з однією з найзначущих особистостей сьогодення!

Довідка: Яніна Соколова - телеведуча, журналістка. Переможниця рейтингу «топ-100» кращих блогерів країни. Засновниця проєкту антипропаганди «Вечір», який дивляться 20 млн. людей по всьому світу. Має 2 срібні кнопки ютюб за власні інтернет-платформи. Започаткувала проект «Я, Ніна», який змінює життя онкохворих. Щомісяця збирає кров і волосся для потреб онкохворих по всій країні.

У 2015-му році телеведуча починає свій власний проект під назвою «Рандеву з Яніною Соколовою». У рамках «Рандеву» журналістка проводить інтерв’ю з політиками, бізнесменами, представниками шоубізу та іншими медійними особистостями. Передача відразу прийшлася до смаку українським глядачам, адже прямолінійність ведучої змусила не одного гостя відповідати відверто на подекуди незручні питання.

На цьому талановита Яніна не зупинилась…На її YouTube каналі невдовзі стартує антипропагандистське шоу «Вечір з Яніною Соколовою». Відео-блог виходить з позначкою 18+, адже Яніна полюбляє подати матеріал у супроводі влучного нецензурного слівця.

Громадянська позиція Яніни дуже чітка. Вона вільно висловлює свої думки з приводу болючих та гострих тем сучасного українського життя. «Вечір з Яніною Соколовою» - цікаво, інформативно, відверто та обґрунтовано.

Купуй квитки на зустріч! Вартість 150 - 400 грн.

Коментарі до події (2)
  • Олена Троян 22 Листопада

    Де можна придбати квитки?

    Таня Шпікула Олена Троян 03 Грудня

    Не можу скинути вам посилання на покупку квитків, бо не активне чомусь.  Ось організатори цієї події, зв'яжыться з ними  https://www.facebook.com/personality.go/?eid=ARCnaBNPnTBRCYYS3ySd47izlK1pAjeJ4RimeaD3eUXsq8GZtVtksWQRzVB8PXuOhiALEsNfVyD6dY_b
Отримуйте
регулярні оновлення