Зустріч з головним героєм фільму "Російський дятел"

Зустріч з головним героєм фільму "Російський дятел"

Всі анонси від: Бункермуз, ресторан-бар, галерея

Зустріч з неординарним київським художником та сценографом Федором Александровичем, натхненником і протагоністом трилера "Російський дятел", буде у "Бункермуз" у суботу, 23 січня. Початок - о 16.00.

“Російський дятел” - детективна історія про причини Чорнобильської катастрофи. Федір Александрович розкаже усім охочим про таємниці художнього світу театральних постановок, побут художника та театральне закулісся, а ще представить фільм.

Федір Александрович — відомий український художник та сценограф, поет та перформансист. Здійснив майже 40 постановок як сценограф для Національного академічного театру ім. Івана Франка (Київ), Київського театру на Подолі, Чернігівського молодого театру та ін; автор концептуальних постановок для Гоголь-фесту. Виріс у родині художників, з 16 років бере участь в художніх проектах. Автор понад 30-ти художніх виставок в Україні та закордоном. Поет, режисер та актор.
Документальний детектив “Російський дятел”, головним героєм якого є Федір, у 2015 році отримав гран-прі кінофестивалю Санденс за найкращий документальний фільм. Міжнародна асоціація документалістів визнала оператора “Російського дятла” Артема Рижикова найкращим оператором 2015 року. Фільм здобув широке визнання і потрапив до конкурсної програм багатьох міжнародних кінофестивалів, серед яких Шефілд (Англія), Док-Авів (Ізраїль) та Артдокфест (Росія). Європейська прем'єра фільму відбулася у травні 2015 року на фестивалі 86 у місті Славутич.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення