Зустріч з письменником Дмитром Білим

Зустріч з письменником Дмитром Білим

Зустріч з українським письменником, істориком, дослідником Кубані Дмитром Білим відбудеться у книгарні "Є" 14 березня. Початок - о 18.00. Вхід - вільний.

Дмитро Білий, доктор історичних наук, професор кафедри українознавства – особистість у Донецькому юридичному інституті знана і впізнавана. Для кожного, кому пощастило слухати його лекції, дискутувати на його семінарських заняттях, ім’я Дмитра Білого завжди асоціювалося з надзвичайною науковою та педагогічною компетентністю, ерудованістю, інтелігентністю, людяністю. Напевно, жодна зі знакових подій сьогодення інституту не минала без його якнайдіяльнішої участі.
Автор науково-популярної розвідки "Малиновий Клин" (1994), романів "Басаврюк XX" (2002), "Заложна душа" (2002), "Чорне крило" (2004), "Козацький Оберіг" (2005), "Шлях Срібного Яструба" (2007). Член Донецького літературного об’єднання OST та АУП.
Роман Дмитра Білого "Басаврюк XX", присвячений подіям XX століття, з його виразною гоголівською алюзією, є, на думку рецензентів, однією з найвдаліших спроб авантюрно-містичного характеру в сучасній українській літературі.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення