25 червня у Вінниці буде Сергій Притула зі своїм «Вар’яти Шоу»!

25 червня у Вінниці буде Сергій Притула зі своїм «Вар’яти Шоу»!

Харизматичний телеведучий «Нового каналу», один з найвеселіших шоуменів країни Сергій Притула скоро приїде у Вінницю, аби потішити вінницьких шанувальників своїм «Вар’яти Шоу». Концерт пройде 25 червня о 19.00 в Будинку офіцерів. Вечір буде незабутнім, адже подарує дві години сміху, веселих мініатюр, музичних номерів, байок з життя і одкровень.

“Вар'яти Шоу” - це перше українське гумористичне шоу, позбавлене російської мови та нецензурної лексики. За словами “вар'ятів”, їхня команда – то веселі хлопаки, що зібралися разом на радість людям. На виступах гумористів практично відсутні жарти на політичну тематику та жарти «нижче пояса».

Цього року "Вар'яти Шоу" виповнюється 5 років. З нагоди свого п'ятиріччя гумористи організували масштабний тур. Ювілейні гастролі “вар'яти” розпочали у Празі ще в середині квітня. Після вдалого старту за кордоном, гумористи вже кілька місяців курсують різними містами України. 

Як каже сам Сергій Притула, якщо вперше на концерт людей заманює його ім’я, то потім вони приходять вже на всіх учасників. Адже кожен з "вар'ят" - блискавичний актор-гуморист, який уміє розсмішити і підняти настрій будь-кому. А ще їх відрізняє робота із залою. Команда гумористів на концертах постійно звертається до глядачів та й теми жартів близькі усім.

Нову програму "Вар'яти Шоу", присвячену 5-річчю команди Сергія Притули, вінничани побачать у четвер, 25 червня, о 19.00 в Будинку офіцерів.
Вартість квитків - від 49 до 500 гривень. Придбати квитки можна у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського або скористатися унікальною послугою - замовити безкоштовну доставку за телефоном: (0432)57-55-55.

Організатор вінницького концерту "Вар'яти Шоу" - концертна агенція «Вінниця Концерт».

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення