30 серпня "ДЕНЬ СИЛИ". Турнір для справжніх чоловіків

30 серпня "ДЕНЬ СИЛИ". Турнір для справжніх чоловіків

Всі анонси від: Федерація Багатоповторного Жиму України

30 серпня у Вінниці святкуватимуть "День Сили". 
В рамках свята відбудеться турнір з багатоповторного жиму.
Турнір відбудеться 30 серпня біля магазину «ГРОШ експрес» за адресою вул. Лялі Ратушної, 24а

Мета змагання: пропаганда спорту та здорового способу життя.

На теренах нашої області вже два роки існує й успішно функціонує Федерація багатоповторного жиму (доречі, поки єдина на всю Україну). Головною метою організації є пропагування здорового способу життя й залучення молодого покоління до такого  незвичайного виду спорту, як багатоповторний жим штанги лежачи. Виконання цієї вправи  абсолютно безпечне для здоров'я спортсмена, адже кожен може сам обирати вагову номінацію (вагу штанги), в залежності від рівня підготовки.

Переможець визначається за допомогою спеціального індексу атлетизму, що визначається за формулою: вага штанги * кількість зарахованих повторень / вага спортсмена.

На виконання вправи кожному учаснику надається 5 хвилин, за цей час дозволяється відпочивати зі штангою на випрямлених руках та в положенні «на грудях».

За два роки географія  регіональних представництв Федерації розповсюдилась  майже по всій Україні: Полтавська область, Черкаська, Рівненська, Одеська, Кіровоградська та багато інших.

Щороку ФБЖУ практикує проведення турніру не лише серед професійних спортсменів, але й серед звичайних громадян, які не проти спробувати свої сили в такому виді спорту, як багатоповторний жим. Федерація не змінила своєї традиції і цьогоріч, вже зовсім незабаром, 30 серпня, за адресою: вул. Лялі Ратушної, 24а (перед магазином «ГРОШ експрес») відбудеться турнір під назвою «ДЕНЬ СИЛИ», в якому можуть взяти участь всі бажаючі.

Щоб стати учасником турніру необхідно:
 -  прибути на місце проведення заходу о 15:00;
 -  пройти зважування та реєстрацію;
 -  обрати номінацію, в якій Ви бажаєте виступити (35кг або 55кг).

Всі учасники гарантовано отримають заохочувальні призи від спонсорів, а на глядачів  чекатимуть показові виступи найкращих Вінницьких багатоповторників та розіграші подарунків.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення