ALYOSHA 19 вересня у Вінниці!

Неймовірна Alyosha з великим сольним концертом у Вінниці!

Вінницький концерт співачки ALYOSHA, який мав відбутися 28 квітня о 19.00 у Будинку офіцерів, в силу непередбачуваних обставин переноситься на 19 вересня!
Всі квитки, придбані на 28 квітня, будуть дійсними на 19 вересня! 
У разі, якщо ви не маєте змоги відвідати концерт у вересні, можете повернути квитки у місці, де їх придбали.
З радісних новин маємо таку: за цей час співачка #ALYOSHA пообіцяла написати ще кілька нових хітів, які будуть ексклюзивом вінницького концерту у вересні! 

19 вересня о 19.00 у Будинку офіцерів найромантичніша співачка України представить вінничанам свою нову концертну програму, яка стане незабутнім шоу і подарує яскраві враження всім без винятку!
«Бегу», «Капли», «Феромоны любви», «Точка на карте», «БЕЗоружная», «Руки выше», «Ты мое все», «Смысл жизни», «Sweet people» - ви почуєте всі-всі найкращі хіти Alyosha у живому виконанні! А перед концертом прихильників співачки чекає ще один сюрприз - фан-зустріч з Alyosha, де кожен бажаючий зможе поспілкуватись та сфотографуватись з улюбленою артисткою.

Квитки на концерт вже у продажу! Купуйте в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, запитуйте у касах Будинку офіцерів, Вінницького театру імені Садовського, ТЦ «Петроцентр», ТСК «Магігранд» (2 поверх).
Безкоштовну доставку квитків у будь-яку точку Вінниці замовляйте за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.


Alyosha входить у п'ятірку найбільш затребуваних співачок України! У характері та піснях Alyosha – нестримна енергія та молодість, яка заряджає всіх навколо! Її чарівний голос підкорив тисячі європейців на конкурсі «Євробачення-2010» у Осло, де вона представляла Україну. Її пісні сповнені глибоким змістом і завжди стають мегахітами! Суперхіт «Ти найкраща» побив усі можливі рекорди! А популярні хіти «Бегу», «БЕЗоружная», «Точка на карте» залишаються номером один для мільйонів меломанів! Живі виступи ALYOSHA завжди насичені різнобарвними емоціями! Під пісні ALYOSHA хочеться танцювати, плакати та нескінченно цілуватись!

Не пропустіть грандіозний концерт ALYOSHA 19 вересня у Вінниці, на якому феромони любові і щастя будуть зашкалювати! Шалені емоції і море задоволення гарантовані всім!
Пригощає ресторан «Тифліс».
Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Коментарі до події (12)
  • Roman Yakovenko 28 Липня

    Феромоны любви
  • Alenka Osadchyk 06 Квітня

    Феромоны любви
  • Люшникова Ирина 29 Березня

    sweat people, to be free, безоружная
  • Посна Валя 24 Березня

    точка на карте
Отримуйте
регулярні оновлення