Арсен Мірзоян 3 грудня у Вінниці!

Арсен Мірзоян 3 грудня у Вінниці!

3 грудня у Вінниці випаде паперовий сніг! І відбудеться вибуховий сонячний концерт!

Розіграш квитків Вконтакте та у Facebook

Під акомпанемент саксофона, гітар, роялю, контрабаса та барабанів грудня о 19.00 у Будинку офіцерів співатиме Арсен Мірзоян - талановитий український виконавець, чий тембр неможливо сплутати з жодним іншим.
Арсена Мірзояна називають сталевим голосом України, а віднедавна - навіть  «українським Висоцьким». 

У липні співак презентував унікальну концертну програму «Мій Висоцький», під час якої вимоглива столична публіка не стримувала сліз. 

Його проникливий голос дійсно надзвичайно схожий на голос Висоцького, а головне - у своїх піснях і текстах Арсен Мірзоян такий же щирий, як і його музичний наставник.

Достатньо всього раз побувати на його концерті, як ваше уявлення про українських сольних артистів зміниться назавжди. 

Арсен Мірзоян - не черговий солодкоголосий представник поп-дивізіону чи незрозумілий фрік. Він - справжній чоловік з хриплим оксамитовим голосом і неймовірною енергетикою. 

На концертах він скоряє серця глядачів пісенними одкровеннями, влучними жартами та шаленим сплавом потужної і водночас дуже чуттєвої музики. 

Його концерти - це справжнє шоу. Але це не шоу, зроблене на пустому місці. Це шоу музики, її різних проявів і настроїв: від лірично-сумних до рок-н-рольно-драйвових. Це сила голосу і спів саксофона і роялю, віртуозна гра на гітарі і шал барабанів… На сцені Арсен Мірзоян виступає у компанії талановитих друзів-музикантів, кожен з яких стає окремим героєм концерту, адже спостерігати за їх самовіддачею - саме задоволення. Музиканти грають щиро, цікаво, якісно і відчайдушно!

3 грудня о 19.00 у Будинку офіцерів Арсен Мірзоян презентує вінничанам свою нову концерту програму «Паперовий сніг» і однойменний альбом. На концерті глядачі почують абсолютно нові пісні Арсена Мірзояна, вже відомі сингли "Можеш як", "Поцілуй мене", "Тягни небо на себе", "Стрелы", "Исповедь гонщика" і перевірені часом хіти: «Бувай малий», «Вінні-Пух», «Вагітні майбутнім», «Капронові банти», «Ластівки над містом», «Край землі». Сюрпризів і вражень буде чимало!

Квитки на вінницький концерт Арсена Мірзояна вже у продажу!
Вартість - 50-450 гривен.
Вже зараз купуйте в один клік на сайті http://bilet.vn.ua/, а також у касах Будинку офіцерів і театру імені Садовського.
Телефон безкоштовної доставки квитків: (0432)57-55-55.
Організатор концерту - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». Пригощає студія-бар «City».
 

Коментарі до події (16)
  • Маша 01 Грудня

    очень хочу на концерт!!!)
  • Базалицька Інночка 01 Грудня

    (:smile:)
  • Гнасько Сергій 30 Листопада

    ТРЕБА ЙТИ!!!
  • Vitaly Vitaly 30 Листопада

    круто
Отримуйте
регулярні оновлення