Арт-проект Ангеліни Москаленко «Cherchez un homme –Шукайте чоловіка»

Арт-проект Ангеліни Москаленко «Cherchez un homme –Шукайте чоловіка»

Всі анонси від: ІнтерШик

Вперше у Вінниці з 2 по 10 липня у Регіональному центрі сучасного мистецтва «Арт-Шик» відбудеться арт-проект Ангеліни Москаленко «Cherchez un homme – Шукайте чоловіка»!

Як зазанчає Ангеліна, ми орієнтуємось на західні канони краси – європейських та американських мужчин, хлопців, шукаємо натхнення всюди, тільки не в рідній країні.

Сама ж Ангеліна - родом з міста Житомир. Працює фотографом. Коли працювала у Вінниці один місяць, то мала нагоду познайомилась із величезною кількістю талановитих, яскравих, розумних, красивих чоловіків.  І вона відкрила для себе новий сенс своєї творчості, зачерпнувши натхнення із чоловіків Вінниці. Вона уточнює, що готова відроджувати забуті сфери мистецтва фото, а саме – психологічний портрет, зокрема – чоловічий портрет. 

В рамках арт-проекту триватиме фотовиставка талановитої  художниці, авторки проекту Ангеліни Москаленко
Відкриття виставки заплановано на 2 липня (субота) о 17.30

Про що власне цей проект?
Поняття мужності, чоловічої сили і краси, на думку Ангеліни Москаленко, в наш час трохи (а часом і дуже сильно) спотворені. Хто такий чоловік? Що таке його характер? Я, як противниця фемінізму,  каже  фотограф, завжди захоплююся чоловічими якостями, і вважаю, що нам слід берегти їх у наших сильних половинах. Адже вони - наше все.

Завітати на виставку можна протягом тижня з 10:00 до 20:00
Довідки за телефонами: (097) 796-21-63

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення