«АТО. Історії зі Сходу на Захід»

«АТО. Історії зі Сходу на Захід»

Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують  на презентацію книжки Маргарити Сурженко «АТО. Історії зі Сходу на Захід»! 
Для когось АТО – просто три букви. Для когось – справжнє випробовування. Що зробили б ви, якби одного дня залишились без нічого? Чи змогли б знайти в собі сили боротися далі, бо рідне місто виштовхнуло вас зі своїх обіймів і змусило починати все заново?
Головні герої книжки, вже маючи певні здобутки в житті, опинились на новому старті, тримаючи в руках лише невеликі рюкзаки. Молоді люди полишили місто, яке було для них уособленням упевненості та стабільності. Позаду – робота, налагоджене життя, власне житло й така обожнювана зона комфорту. Попереду – невідомість і Україна, якої вони ніколи по-справжньому не знали. Із собою вдалося взяти небагато: свої мрії, страхи, стереотипи, комплекси, віру й надію. Саме це й стало їхньою цеглою для фундаменту нового життя, їхньою зброєю для боротьби із випробуваннями. А ще − спорідненість із рідною землею, зі своїм народом, всю велич і благородство якого вони тільки почали пізнавати.

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення