БарРокКо - фестиваль стильної музики

БарРокКо - фестиваль стильної музики

Всі анонси від: БарРокКо'19

19 липня у затишному місті Бар на Вінниччині відбудеться драйвовий фестиваль якісної музики. Назва - повністю відповідає дійсності! БарRockКо — це Бар, Rock, хороша компанія і, звісно, бароко!

Як і у 2018 році буде організовано дві сцени: головна і мала. У п'ятницю обидві сцени працюватимуть з 17:00 до 23:00. У суботу мала сцена запалюватиме з 15:00 до 20:00.
Відкриватимуть фестиваль  гурти за програмаою "Голос нової української хвилі".  У перший день глядачів радуватимуть гурти: «Спека», VOVK, «Божевілля» і закриватимуть сцену інді-виконавці The Unsleeping. 

У другий день фестивалю розважатимуть вінницькі рокери - гурт "Не Лізь, Бо Вб’є", продовжать гурти "Piano", "Бабай". 


Цього року організатори вирішили не обмежувати фестиваль лише музикою. Цікавою новинкою стане - історичний ярмарок, де кожен з відвідувачів зможе поспілкуватися та сфотографуватися з костюмованими персонажами, які також будуть розповідати стародавні легенди пов'язані з містом. Скуштувати смаколики, випити крафтові напої та придбати сувенірну продукцію  ви зможете у лаунж-зонах. 
Найголовнішою фішкою цьогорічного фестивалю стане спрямованість на екосвідомість. Спеціально для цьгого буде залучений екопатруль, який пояснить, як правильно сортувати сміття і чому варто відмовитись від пластику. Також цього року на фесті будуть відсутні пластикові стаканчики, тепер можна буде придбати лише багаторазовий посуд.

Коли? 19-20 липня з 17:00 до 23:00
Де? м. Бар, міський стадіон та центральна площа
Як дістатися?  Кожного дня - 19 та 20 липня - о 23:00 з барського автовокзалу буде вирушати фестивальний автобус. Кінцева зупинка - центральний автовокзал Вінниці. Вартість проїзду - 120 грн 
Забронювати місце можна тут -  https://forms.gle/2dK7caSjpKUJWWQV6.
Або скористатися громадським транспортом.
Для тих, хто вирішить залишитися у Бару до ранку, на території стадіону буде облаштовано наметове містечко.

Фестиваль безсумнівно подарує вам чимало яскравих емоцій, неймовірних вражень та прекрасного проведення часу! 

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення