Безкоштовний семінар "Канада та Німеччина: освіта і перспективи"

Безкоштовний семінар "Канада та Німеччина: освіта і перспективи"

Вперше в Вінниці!
Усіх, хто планує навчання за кордоном та цікавиться перспективами після його закінчення ☝️, запрошуємо на семінар про освіту в Канаді та Німеччині.


До освітньої компанії «Центр міжнародних програм - CIP» завітають представники вищих навчальних закладів, а саме: Західний університет Канади (University Canada West) і Берлінська школа бізнесу та інновацій (Berlin School of Business and Innovation (BSBI).

Для кого ця зустріч?

  • випускники 9-11 класів, які розглядають можливості навчання за кордоном, та їх батьків;
  • студенти, які планують продовжити свою освіту за кордоном;
  • випускники та професіонали з досвідом, які бажають підвищити рівень своєї кваліфікації, збагатити свій багаж знань новим міжнародним досвідом;
  • для тих, хто шукає шляхи та можливості для побудови успішної кар’єри за кордоном.

Коли?
16 травня 2019 року о ⏰18:30 год.

Де?
конференц-зал готелю "Франція"
(м. Вінниця, вул. Соборна, 34).

University Canada West – університет, який знаходиться в неймовірному місті Ванкувер, в провінції Британської Колумбії, Канада. Бізнес-орієнтований навчальний заклад, що пропонує для студентів отримати ступені Associate, Bachelor, MBA. Підхід університету до інтенсивного навчання дозволяє закінчити бакалавра за 2-2.5 роки, а MBA – за 1 рік. Університет пропонує ряд стипендії-знижок на навчання від 9000 до 18900 CAD. Більше про сам університет, доступні програми, вступ, умови стипендій та можливості, які чекають випускників після закінчення навчання зможете дізнатись на семінарі від представника університету.

Berlin School of Business and Innovation (BSBI) – бізнес-школа, яка знаходиться в центрі самого міста Берліна в Німеччині, та концентрується на таких основних принципах, як підприємництво, лідерство та успіх. Програми бакалавріату та магістратури ведуться англійською мовою, висококваліфіковані вчені, експерти, які запрошуються постійно для проведення семінарів та майстер-класів, функціонує відділ підтримки для міжнародних студентів, безкоштовні заняття німецької мови, доступна вартість навчання, стипендії-знижки – це та ще багато іншого ви зможете дізнатись на семінарі від представника BSBI.

Вхід вільний!

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/evF5TcmBXeBRTvhZ7

Або за телефонами: 096 922 7887, 063 422 7887

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення