Благодійний проект «Supernation»

Благодійний проект «Supernation»

У Вінниці стартує благодійний проект «Supernation», де кожен може зробити власний вклад у розвиток та підтримку 
молодого покоління, та майбутнього нації у цей непростий для країни час. Більш за все уваги вимагають діти з особливими потребами, що позбавлені батьківського піклування. 
Серед таких дітей – вихованці Піщанської школи-інтернат, яка знаходиться практично на границі з Придністров’ям. Державного фінансування дитячому закладу не вистачає навіть на елементарні засоби гігієни, а у записках із побажаннями діти просять… кишенькові ліхтарики, бо у них часто вимикають світло. 
Представниці жіночого бізнес-клубу «Новація» та колектив журналу «Свадьба до и после» вирішили будь-що допомогти маленьким українцям. Благодійну ацію підтримав лідер  гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин, тому проект отримав ім’я аналогічне до назви їх нового альбому.

До благодійного проекту «Supernation» долучилися й відомі дизайнери нашого міста: DESS, RUTA, Людмила Квєтна, Олександр Очеретний, Світлана Теренчук, Тетяна Сухомуть, Марина Юзькова та Марина Ярославська, а успішні міські бізнес-леді не відмовилися вийти на подіум у якості моделей.
Ведучий заходу вінницький шоумен Олександр Теренчук. 

Благодійний проект відбуватиметься за підтримки Клубу Ділових Людей та під патронатом Вінницької ОДА. 
Отож, щоб зробити добру справу – допомогти втілити у життя хоч деякі дитячі мрії, кожному із нас потрібно прикласти зовсім небагато зусиль: вирушити 1 березня о 18:00 до Feride Plazа, де на гостей чекатимуть покази колекцій відомих вінницьких дизайнерів та незабутній концерт гурту «Друга ріка». І не зволікайте, адже частка здобутого вами позитиву перейде і дітям – на кошти, вилучені від продажу квитків, організатори проекту придбають усі необхідні речі та іграшки і особисто передадуть їх вихованцям Піщанської школи-інтернату.
Вхід тільки за запрошеннями. Вартість запрошення – 350 грн. Замовити запрошення можна за телефонами: 050-461-39-81, 050-447-80-28, 098-772-12-49

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення