Розслабляючий відпочинок - де у Вінниці покурити кальян

MoeMisto.ua
Автор:
MoeMisto.ua
13 лютого 2021

Як проводити своє дозвілля у Вінниці, вирішує кожен. Комусь до вподоби активні види відпочинку, хтось задовольняється звичайними прогулянками у місті, дехто віддає перевагу відвідинам виставок, театрів, лекцій, хтось любить відпочивати на концертах, вечірках та у пабах. Є і сьогодні шанувальники розслабляючого відпочинку, зокрема релаксу у  кальян-барах Вінниці.

Розслабляючий відпочинок - де у Вінниці покурити кальян


Отож, Афіша «MoeMisto» пропонує огляд вінницький кальян-барів та закладів, де можна розслабитись і покурити кальян!
 

    Кальян-бар The Black Bar

Кальян-бар «The Black Bar» розташований в центір Вінниці, поблизу Майдану Незалежності. Це не просто кальян-бар, це заклад з чудовою атмосферою, стильним інтер'єром та великим асортиментом кальянів. 
 
 
Перше, що впадає в око, зайшовши до заклад - це стильний інтер'єр кальянної "The Black Bar". Він повністю відповідає назві бару. тут вам і зручні дивани,  приємне неяскраве освітлення і легка лаундж-музика. 
Окрім затишних кімнат для тет-а-тет вечорів є великий основний зал. Тут проекційний екран, де часто транслюють окрім музики й цікаві фільми.
 
Щодо кальяну, то вибір зможе задовольними справжніх поціновувачів смаків і ароматів якісного тютюну від кращих виробників світу. Серед них найбільш популярний тютюн для кальяну Nakhla, а також Serbetli, Fumari, Dark Side, Milano, Tangiers і інші.

Адреса: вул. Козицкого, 57
Час роботи:  з 16.00, без вихідних
Відгуки про «The Black Bar»


    KOVЁR
У закладі доволі традиційний для кальян-бару стиль і інтер'єр, зі східними нотками, з розслаблюючою і досить комфортною лаундж-атмосферою.


Заклад має кілька залів. Серед них основний зал кальянної розрахований на 25-30 осіб. Тож сюди можна прийти і відпочити великою команією. Такожакож тут є дві невеличкі VIP-кімнати на 8 осіб.
У кальянному меню можна обрати кальян на воді, на молоці, на алкогольних напоях і кальян на фруктах. Також у  "KOVЁR" можна спробувати модну модель кальяну Shapes, яка має стильний і незвичайний дизайн, яскраве підсвічування, смачний аромат, а також дарує приємне розслаблення.
Кальян Shapes - це винахід для справжніх гурманів і цінителів. У кальянній карті бару KOVЁR ви знадете такі популярні види кальяну, як Tangiers і Dark side,Starbuzz, Serbetli, Nakhla, Fumari або Afzal. 
  

Барна карта кальян-бару теж не поступається кальянній.  Тут велике розмаїття алкогольних і безалкогольних напоїв, коктейлів і лимонадіі та цікавих вишуканих акусок і десертів.
Для постійних клієнтів в кальян-барі діють привабливі знижки.
Також у закладі є літня тераса, яка особливо актуальна у теплі літні вечори і ночі. 

Адреса: ул. Келецкая, 61а
Час роботи: з 16.00, без вихідних
Відгуки про кальян-бар «KOVЁR» 


Кальян-бар TЯGА

Кальян-бар ТЯGА був відкритий у Вінниці у 2016 році. За цей час заклад встиг набути своєї особливої популярності. 

Стильний інтер'єр кальянної доповнюють оригінальні малюнки на стінах, приємні кольори в інтер'єрі, легке освітлення і зручні місця для кальянного релаксу. Кальян-бар «ТЯGА» - це яскравий приклад того, як можна відійти від звичного всім східного стилю кальяну і зробити щось нове, модне і стильне.
У закладі п'ять просторих залів і три відокремлені невеличкі VIP-кімнати.
   

Кальян-бар «ТЯGА» у своїй кальянній карті має 12 видів найпопулярніших табачних смаків, їх близько 40. Також в меню напоїів більше 35 видів чаю і більше 60 видів алкогольних напоїв. Безалкогольне меню також вражає: тут можна скуштувати смачні сезонні коктейлі, лимонади та смузі. Особливо апетитно звучить пропозиція покуштувати такі незвичайні поєднання освіжаючих напоїів, н-д, буряково-малиновий смузі або обліпиховий лимонад з манго. Також в меню до кальянів пропонують тости, морозиво, фрукти і десерти. У закладі регулярно діють акції та знижки, також гостей приємно здивують помірні і доступні ціни. Атмосферу підтримує музичний супровід в таких жанрах, як lounge або deep.

Адреса: вул. Келецка, 51
Час роботи:  з 14.00 до 03.00
Відгуки про кальян-бар «ТЯGА»

 

Кальян-бар 1000 + 1 ніч
Традиціним місцем у Вінниці, де можна покурити кальян є заклад «1000 + 1 ніч». Тут класичний інтер'єр кальня-бару: східний колорит, яскрава і оригінальна атмосфера, розмальовки на стінах, м'які та зручні диванчики. Одним слвом, тут можна відпочити всією душею та насолодитись колоритом. 

У закладі є великий основний зал, VIP-кімнати, а також ексклюзивна пропозиція для релаксу - «лежачі» кімнати! Таку кімнату ви знайдете в кальян-барі «1000 + 1 ніч» за адресою вул. Грушевського, 56. Розслабленню також сприяє легке освітлення,  ненав'язлива музика в східному стилі, та свічі, які можна запалити за бажаням гостей. 
   

Крім широко асортименту тютюну, серед яких Al Fakher, Al Waha, Serbetli, Nakhla, Afzal, Starbuzz, D Gastro, Dark Side, Fumari, Tangiers, Nirvana і т.д, ви знайдете тут широкий асортимент напоїв і закусок до кальяну.
У Віннцькому кальян-барі «1000 + 1 ніч» є спеціальна екслюзивна пропозиція  - кальянний кейтеринг або виїзд кальяну додому. Тому, якщо бажаєте відпочити в колі друзів не виходячи з дому, ви можете замовити кальян у Вінниці в одну з накращих кальянних барів міста.  
До кальяну у закладі вам запропонують різноманітні  східні ласощі та чаї. 

Адреса: вул. Грушевського 56
Час роботи: з 13.00, щодня
Відгуки про «1000 + 1 ніч»


Кальянна Аладдін

«Аладдін» - ідеальне місце для зустрічей з друзями, бізнес-партнерами та відпочинку з кальяном. 

Кальянне меню різноманітне, тому можна обрати кальян з чашею на фруктах, з алкогольними та безалкогольними добавками. Є  у закладі і фірмові кальяни преміум-класу, а також  кальяни за класичними рецептами. 
 

Адреса: вул. Кропивницького, 2
Час роботи: з 14:00 до 02:00
Відгуки про кальянну «Аладдін» 



Nargila Bar, кальян-бар 

Nargila Bar -  це новий популярний заклад, який славиться смачними кальянами, різномннітям у меню та стильною атмосферою. Тут можна  не лише покурити якіснй кальян, але й відпочити, поспілкуватися з друзями за чашкою ароматного чаю чи інших прохолоджувальниїх напоїв.
 Для постійних клієнтів кальян-бар пропонує постійні знижки.
Окрім традиційного кальянного меню у барі вам запропнують екслюзивні кальяни. 
  

Адреса: вул. Архітектора Артинова 8
Час роботи: з 15:00 до 01:00
Відгуки про Nargila Bar, кальян-бар 

 

PODWAL
Це воістину новий, унікальний формат відпочинку, що відкрився зовсім недавно на центральній вулиці Вінниці. Тут ви можете покурити кальян на кращих табаках кальянної індустрії у світі.

Асортимент тютюну складають Nakhla, Afzal, Tangiers, Fumari, Dark Side та інші.
  
Адреса:
вул. Соборна, 22
Час роботи: з 13:00 до 03:00 без вихідних
Відгуки про «PODWAL» 

Отож, якщо ви мрієте про розлабляючий відпочинок, кальян-бари Вінниці вам у цьому допоможуть. Насолоду можна отримати як у будні дні так і на вихідні, адже більшість закладів працюють щодня. 
 Бажаємо всім приємного релаксу та пропонуємо дізнатися більше про відпочинок у Вінниці!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Як правильно їздити на електровелосипеді не порушуючи ПДР?
Як правильно їздити на електровелос... Коли ми їздимо на електровелосипеді, то розуміємо, що це популярно та безпечно. Ми можемо легко пересуватися містом. Але...
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших рецептів від українських зірок
Печемо паски: ТОП-10 найсмачніших р... 5 травня святкуватимемо світле свято Воскресіння Господнє! На кожному Великодньому столі обов'язковим елементом є паска....
15 замків та палаців Вінниччини
15 замків та палаців Вінниччини Вінницька область є лідером за кількістю історичних пам'яток, а саме замків, садиб, палаців, фортець і маєтків. Їй посту...