Halloween-2019 у Вінниці: де і як можна відсвяткувати та повеселитись

МoeMisto
Автор:
МoeMisto
28 жовтня 2019

Halloween - це веселе сучасне свято, яке своїм корінням сягає традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії. У всьому світі Хеллоуїн традиційно відзначається в кінці жовтня, 31 жовтня, в переддень Дня всіх святих.
Які традиції цього свята та куди піти у цей день у Вінниці розкаже MoeMisto.

Halloween-2019 у Вінниці: де і як можна відсвяткувати та повеселитись

Хелловін - одне з найдавніших свят у світі. Його історія налічує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони (богині рослин) і християнського "Дня всіх святих". У ньому дивним чином поєднуються кельтська традиція вшановування злих духів і християнська - поклоніння всім святим.

Сьогодні від стародавнього язичницького свята залишилися забавні захоплюючі традиції. У ніч на 1 листопада прийнято одягатися в костюми нечистої сили і влаштовувати маскаради. 

У Європі традицї святкування цього цікавого дня перейняли лише наприкінці XX століття. Поступово стала популярна також і мода на атрибутику свята Хеллоуїна.
Ще десять років тому про Halloween у Вінниці дуже мало хто знав, а про гучні традиційн відзначання цього дня і мови не було.

Сьогодні ж Halloween святкують по повній програмі і готують цікаві тематичні вечірки, костюмовані заходи, концерти. Заклади пропонують цікаве тематичне меню і готують безліч сюрпризів та подарунків.
Отож, як Halloween у Вінниці святкуватимуть у цьому році?

Місцеві нічні клуби  анонсують тематичні костюмовані вечірки з різними акціями, подарунками та сюрпризами. Дрес-код у Хелловінські ніч - обов'язковий! Костюм дає право безкоштовного входу та можливість виграти подарунок. 

Костюм на свято можна зробити власноруч, не витрачаючи при цьому багато фінансів. Як саме? Дивись у відео!


У деяких закладах визначатимуть навіть Короля та Королеву вечора, а подарунком для переможців стане грошовий приз. 

Отож, збирай компанію друзів та вирушай до нічного клубу Feride на вечірку "Halloween"!
Також святкова атмосфера чекає тебе на Всевузівський Helloween !

З нагоди свята для дітей також буде організовано Хеловін в Мегамоші.

У арт-пабі Beer & Blues проходитиме тематична гра "Halloween quiz" . Квіз - це інтелектуально-розважальна гра. У міру весела, в міру серйозна, без міри цікава! Розгадуйте ребуси, відповідаєте на нескладні питання, вгадуєте мелодії - і просто добре відпочиваєте з друзями! 



31 жовтня у Льдовому клубі ви матимете змогу долучитися до святкування на ковзанах, де відбудеться тематичний показовий виступ фігуристів, конкурс на кращий костюм із цінними подарунками, тематичні забави і частування у кафе. 

 А для того, що б перевірити ваші знання про "найстрашніше свято року" ми пропонуємо невеличкий тест

Отож, готуймось, бо цього року Хелловін-2019 у Вінниці пройде по-справжньому страшно, костюмовано з насиченою програмою!
Відпочиваймо яскраво!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Обираємо ідеальний помічник для приготування кави
Обираємо ідеальний помічник для при... Якщо ви шукаєте ідеального помічника, щоб насолоджуватися ароматною кавою кожного ранку, тоді кавова машина в Алло може...
12 речей, які потрібно встигнути зробити до кінця літа у Вінниці
12 речей, які потрібно встигнути зр... Літо – це свіжі емоції, враження, відкриття, цікаві події, зустрічі та знайомства, маленькі божевілля і великі плани. І...
Англійська для подорожей: Як швидко вивчити базові фрази
Англійська для подорожей: Як швидко... Дізнайтеся, як швидко вивчити базові фрази англійської для подорожей! Наша стаття пропонує практичні поради та ефективні...