Halloween-2019 у Вінниці: де і як можна відсвяткувати та повеселитись

МoeMisto
Автор:
МoeMisto
28 жовтня 2019

Halloween - це веселе сучасне свято, яке своїм корінням сягає традицій древніх кельтів Ірландії і Шотландії. У всьому світі Хеллоуїн традиційно відзначається в кінці жовтня, 31 жовтня, в переддень Дня всіх святих.
Які традиції цього свята та куди піти у цей день у Вінниці розкаже MoeMisto.

Halloween-2019 у Вінниці: де і як можна відсвяткувати та повеселитись

Хелловін - одне з найдавніших свят у світі. Його історія налічує тисячоліття, починаючи від кельтського фестивалю Самхейн, римського Дня Помони (богині рослин) і християнського "Дня всіх святих". У ньому дивним чином поєднуються кельтська традиція вшановування злих духів і християнська - поклоніння всім святим.

Сьогодні від стародавнього язичницького свята залишилися забавні захоплюючі традиції. У ніч на 1 листопада прийнято одягатися в костюми нечистої сили і влаштовувати маскаради. 

У Європі традицї святкування цього цікавого дня перейняли лише наприкінці XX століття. Поступово стала популярна також і мода на атрибутику свята Хеллоуїна.
Ще десять років тому про Halloween у Вінниці дуже мало хто знав, а про гучні традиційн відзначання цього дня і мови не було.

Сьогодні ж Halloween святкують по повній програмі і готують цікаві тематичні вечірки, костюмовані заходи, концерти. Заклади пропонують цікаве тематичне меню і готують безліч сюрпризів та подарунків.
Отож, як Halloween у Вінниці святкуватимуть у цьому році?

Місцеві нічні клуби  анонсують тематичні костюмовані вечірки з різними акціями, подарунками та сюрпризами. Дрес-код у Хелловінські ніч - обов'язковий! Костюм дає право безкоштовного входу та можливість виграти подарунок. 

Костюм на свято можна зробити власноруч, не витрачаючи при цьому багато фінансів. Як саме? Дивись у відео!


У деяких закладах визначатимуть навіть Короля та Королеву вечора, а подарунком для переможців стане грошовий приз. 

Отож, збирай компанію друзів та вирушай до нічного клубу Feride на вечірку "Halloween"!
Також святкова атмосфера чекає тебе на Всевузівський Helloween !

З нагоди свята для дітей також буде організовано Хеловін в Мегамоші.

У арт-пабі Beer & Blues проходитиме тематична гра "Halloween quiz" . Квіз - це інтелектуально-розважальна гра. У міру весела, в міру серйозна, без міри цікава! Розгадуйте ребуси, відповідаєте на нескладні питання, вгадуєте мелодії - і просто добре відпочиваєте з друзями! 



31 жовтня у Льдовому клубі ви матимете змогу долучитися до святкування на ковзанах, де відбудеться тематичний показовий виступ фігуристів, конкурс на кращий костюм із цінними подарунками, тематичні забави і частування у кафе. 

 А для того, що б перевірити ваші знання про "найстрашніше свято року" ми пропонуємо невеличкий тест

Отож, готуймось, бо цього року Хелловін-2019 у Вінниці пройде по-справжньому страшно, костюмовано з насиченою програмою!
Відпочиваймо яскраво!

Події по темі:
Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРадіо у Вінниці!
Ретро-музей АвтоМотоВелоФотоТелеРад... Думаєте, що музеї - це нудно, старомодно і невесело!? Помиляєтесь!) Вінницькі музеї якраз навпаки - ламають стереотипи...
Найкращі цитати Ліни Костенко: про життя, кохання, людей, пандемію і ....війну та полтику!
Найкращі цитати Ліни Костенко: про... 19 березня 2024 року святкує свій 94-річний ювілей геніальна людина, українська поетеса, одна з найвідоміших жінок сучас...
Зустрічаємо весну: які кольори в макіяжі модні цього року
Зустрічаємо весну: які кольори в ма... Ще зовсім недавно одним із помітних весняних трендів був мономакіяж, заснований на акцентах, виконаних одним-єдиним коль...