Кому потрібні ортопедичні устілки?

ortomedica.com.ua
Автор:
ortomedica.com.ua
09 квітня 2021

Дискомфорт при ходьбі, хворобливі відчуття в ногах, відчуття тяжкості, свербіж та інші подібні стани можуть бути першими ознаками плоскостопості. Якщо своєчасно не почати лікування даного захворювання, з часом патологія придбає хронічну форму, можуть початися проблеми з суглобами і хребтом, з'являться порушення роботи опорно-рухової системи. Позбутися від плоскостопості та інших подібних проблем допоможуть ортопедичні устілки купити які ви можете в наших професійних салонах Ортомедіка. У нас ви знайдете великий вибір устілок і інших корисних товарів медичного призначення. Ми з радістю допоможемо вам у виборі і проконсультуємо з усіх питань.

Кому потрібні ортопедичні устілки?

Ортопедичні устілки для взуття не слід вибирати довільно. Таким чином, ви не зможете вибрати правильну модель, яка виявиться для вас ефективною. Найкращий і надійний метод - перед покупкою устілок проконсультуватися з ортопедом або подологом, а також пройти діагностування стопи. Дану процедуру може проводити фізіотерапевт, ортопед або фахівець будь-якого з магазинів Ортомедіка в вашому місті. Процедура безкоштовна для кожного відвідувача.

Як проводиться обстеження стопи?

Огляд стопи перед вибором ортопедичних устілок для взуття абсолютно безболісний. Пацієнт встає на спеціальну поверхню, яка досліджує місця тиску на стопі. Таким чином ви зможете перевірити правильність анатомічного розташування ваших ступень. Занадто сильний тиск на певні частини стопи може вказувати на необхідність використання ортопедичних устілок для виправлення дефектів.

Обстеження стопи - найефективніший спосіб діагностувати плоскостопість, підошовні мозолі, шпори п'ят, підошовний фасциит і багато інших станів, тому, якщо ви відчуваєте навіть незначні болі в ступнях, колінах, стегнах або хребті, вам варто зважитися на дане обстеження. В ортопедичному салоні Ортомедіка дана процедура безкоштовна.

Кому потрібні устілки?

Устілки не тільки виправляють дефекти постави, а й стимулюють кровообіг нижніх кінцівок, знімаючи біль. Устілки потрібні всім, хто відчуває дискомфорт в ногах незалежно від статі і віку. Фахівці призначають застосування орто устілок при наступних патологіях:

  • поперечна і поздовжня плоскостопість;
  • вальгусная стопа;
  • порожнисті ступні;
  • шпори п'ят;
  • синдром чутливої ​​стопи;
  • вальгусна деформація великого пальця стопи;
  • викривлення пальців ніг.

Ортопедичні устілки також рекомендуються при дефектах постави, таких як грудний кіфоз або лордоз. Правильно підібрані устілки допомагають зменшити дискомфорт, пов'язаний з деформаціями, і усунути болі в хребті або суглобах. У дітей вони надають ефективну коригувальну дію.

Ортопедичні устілки для дітей

Плоскостопість у дітей - дуже часта проблема, яку необхідно виправити. Однак слід пам'ятати, що у самих маленьких дітей плоскостопість є фізіологічною, тому при використанні ортопедичних устілок потрібно проконсультуватися з ортопедом. Спеціаліст вирішить, чи дійсно потрібні дитині коригувальні вкладиші і який тип буде найбільш підходящим в тому чи іншому випадку.

Підраховано, що плоскостопість вражає до 40% населення. Крім того, існує ряд інших захворювань, з якими слід боротися за допомогою ортопедичних устілок. Багато фахівців говорять, що відсутність болю не означає, що ноги повністю здорові. Носіння профілактичних устілок вам точно не зашкодить. Устілки стануть відмінною профілактикою проти дефектів постави і пов'язаних з ними неприємних недуг. Відвідайте будь-який з салонів Ортомедіка і перевірте у нас свої стопи абсолютно безкоштовно. Чекаємо вас в наших магазинах!

Коментарі до події
Отримуйте
регулярні оновлення
Читай інші статті
Чи часто українці беруть цілодобовий кредит? (новини компаній)
Чи часто українці беруть цілодобови... У зв'язку із повномасштабним вторгненням життя українців, на жаль, стало вкрай непередбачуваним. Ніхто не знає в який мо...
Нові рішення Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей щодо обмеження доступу
Нові рішення Комісії з регулювання... Блокування нелегальних казино, деталі про моніторинг та ліцензії. Комісія з регулювання азартних ігор ухвалила рішення...
7 унікальних та цікавих місць Вінничини
7 унікальних та цікавих місць Вінни... Україна така розмаїта та багата на цікавинки. Наша Вінничина не виняток! У Вінницькій області є чимало унікальних місць,...